Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki csak a puszta szexet akarja egy férfitól?

Figyelt kérdés

Van, aki nem vágyik arra, hogy szeretve legyen, csak megdgva?

És akkor ezt nem csak "divatból", hanem őszintén egy olyan kapcsolatra vágyik, ami csak szex?

2024. jan. 15. 19:04
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van.
2024. jan. 15. 19:08
 2/47 anonim ***** válasza:
84%

Én már annyit csalódtam,annyiszor törték össze a szívemet,lelkemet hogy már képtelen vagyok érzelmileg elköteleződni senki iránt. A szex viszont az élet szerves részre,egyszerűen kell az hogy néha jól megdugjanak.

Józsi bácsi 64F

2024. jan. 15. 19:08
 3/47 anonim ***** válasza:
85%
Egy nő ismerősöm rengeteget szexel(t), ő mondta hogy a személyiséget, a lelki oldalt nem lehet pótolni, mert anélkül nem tud egy férfibe beleszeretni, emiatt sokszor érzi magát magányosnak, szeretethiányosnak. Szereti a szexet, de nem elégíti ki hosszútávon, csak amolyan "fájdalomcsillapító".
2024. jan. 15. 19:10
 4/47 anonim ***** válasza:
0%
Vannak, ők a nimfomániásak szerintem.
2024. jan. 15. 19:14
 5/47 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem nimfomaniasak. Miért ne lehetne, hogy nem fér bele a kapcsolat az életébe, de vágyik a testisegre? Nincs ebben semmi abnormális.
2024. jan. 15. 19:16
 6/47 anonim ***** válasza:
16%

Ha valakivel hosszú távon "csak szex" van, ami jó, sőt nagyon jó, adott a vonzalom, stb, akkor nagyon defektesnek kell lenni, hogy ne legyél szerelmes.

Ha nincs vonzalom és nem orbitális a szex, akkor is nagyon defektesnek kell lenni, hogy rendszeresen dugjatok mindezek ellenére.

2024. jan. 15. 19:17
 7/47 anonim ***** válasza:
100%
6- ennyire nem egyszeruek a nők sem.
2024. jan. 15. 19:22
 8/47 anonim ***** válasza:
77%

🙋🏻‍♀️

De nem akárki által! Hanem akivel brutál erős a vonzalom, a kémia. A szerelmet (szeretetet?) őszintén leszarom, már sok-sok éve túl kiégett vagyok hozzá, és ez nem "javul".

Kívánjuk egymást őrülten, essünk egymásnak, szexeljünk egy orbitálisat, aztán menjen mindenki a dolgára, mert nem kell kolonc a nyakamra, és én sem akarok senkit terhelni magammal, a dolgaimmal, az életemmel.

2024. jan. 15. 19:24
 9/47 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan férfi, akitől csak ennyit akartam.
2024. jan. 15. 19:24
 10/47 anonim ***** válasza:
0%

Hát aki érzések nélkül lefekszik egymás után ki tudja mennyi férfival és tudja magáról, hogy egy férfi nem tudná kielégíteni soha a szexbetegsége miatt megcsalná az nimfomániás valószínűleg.

Az aki csalódott, kiégett a lelke mélyén akkor is vágyik társra és feladja a szexet előbb utóbb, mert keveset ad neki.

2024. jan. 15. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!