Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki csak a puszta szexet akarja egy férfitól?
Van, aki nem vágyik arra, hogy szeretve legyen, csak megdgva?
És akkor ezt nem csak "divatból", hanem őszintén egy olyan kapcsolatra vágyik, ami csak szex?
Bármennyire is mondogatják, a dugástól NEM leszel szerelmes. Ha így lenne, akkor nem lett volna nagyanyáink idejében annyi rémes házasság, hiszen a szülői nyomásra összeházasított embereknek csak dugniuk kellett hozzá.
Nem vagyok egy ábrándos széplélek, de a szerelmet azért ennél kicsi összetettebbnek gondolom. :D
Volt partnerem, akivel csak szexkapcsolat volt. Emberileg kedveltük egymást, de semmi nagy szeretet vagy ragaszkodás nem volt köztünk. Egy darabig tartott, aztán meguntuk, nem nagy ügy.
Nekem volt ilyen. Barátom se volt es tele volt a net is trógerekkel.
De volt egy online szerelmem 300 km-el arrébb akivel ejjel nappal ment az ömlengés videocset es egy idő mulva hiányzott az érintés, szex, igy arra meg lett netről egy magas helyes igazi férfi.
Mire végre lett barátom akivel mindkettőt megélhetem egyszerre a szerelmet szexet is. A legmagasabb euforiát.
Igy visszagondolva nem akarnám még egyszer azt a kínt amit a barátom előtt éltem meg. Amikor kellett vki szeretni vki szexelni a sok betöltetlen vágyam a hiányzó mindent. Az egy pokol.
Az online szerelem es szexkapcs csak túléléshez kellett már hogy ne haljak bele a mindenhiányba.
Folyt
Az online szerelem es szexkapcs az nekem csak vegetálás ami életben tart csak. Ennél több nem.
Mikor az éhező 3 naponta kap egy kenyérhéjat es 1 pohár vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!