Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek puszta véletlenek vagy direkt csinálja?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Észre vettem valamit az egyik mondhatni főnökömön, ami számomra már fura.
Elég komor természet, de amikor meglát, mint a vadalma, úgy mosolyog. Többször oda jön, ha egy helyen vagyunk és nekem beszél, ha nem látják, rám kacsint széles mosollyal. Amikor dolgozni kezdek, gyakran felbukkansz és beszélgetünk.
De nem tett úgy megjegyzést, nem ért hozzám, túl gondolom?
2023. dec. 27. 11:21
1/10 anonim válasza:
Nem gondolod túl, szerintem itt vagy lesz valami, vagy már most is van.
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs semmi.
2023. dec. 27. 11:47
4/10 anonim válasza:
Nem jelenti, hogy akar valamit, de jolerzi magat a jelenletedben. Ferfinak erzi magat attol, hogy ott vagy, meg ha szamodra nem is az.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát én utaltam rá egyik alkalommal, hogy kedvelem őt, de semmi reakció.
2023. dec. 27. 11:58
6/10 anonim válasza:
Akkor csak élvezi a figyelmes, sütkérezik benne, de nem akar többet.
8/10 anonim válasza:
Semmi másról nincs szó, csak hogy rá figyelj.
9/10 anonim válasza:
Élvezi,hogy nem otthon segít leckét írni meg vacsorát főzni,hanem egy fiatal kollegina becses figyelmét zsebelheti be...
10/10 A kérdező kommentje:
Remek.
2023. dec. 28. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!