Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazán értem, mit szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazán értem, mit szeretne? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Kicsit hosszabb lesz, előre is elnézést kérek...

Szóval nekem van egy hobbim, amit egy klubban űzök. Kislànyommal együtt. Sajnos a férjemet egyáltalán nem érdekli ez a sport / hobbi, így ő nem szokott velünk jönni. Àltalàban a csütörtöki. edzés után ott szoktunk maradni iszogatni/beszélgetni a klubban, illetve vannak versenyek, rendezvények.

Namost ha jól emlékszem valamikor nyàr elején érkezett a klubba egy apuka a két gyerekével. Természetesen elkezdtünk beszélgetni, megkínàltam sörrel, amit el is fogadott, aztán màr ő is hozott egy rekesszel (nem vagyunk alkeszek amúgy, egy- egy üveggel szoktunk inni csütörtökönként, max kettővel mert utàna vezetni kell haza, és itt nàlunk ez a max amiért még nem ugrik a jogsi).

Na szóval egyszer csak azt vettem észre, hogy az utóbbi időben szinte mindig màr csak velem beszélget (pedig a többiek is ott vannak). Emellett irtóra odafigyel mindenre amit mondok, hetekkel később is visszamond dolgokat. Màra màr szinte mindent tudok a hàzassàgi kudarcàról (elhagyta a felesége pàr hónapja) mert azt is elmondta...

Egyelőre baràti jellegű a kapcsolat (nem tett utalást vagy bàrmi félreérthető módon nem közeledett, ha csak azt nem szàmítom, hogy én vagyok az egyetlen akinek puszival köszön, és mikor megpuszil, a vállamra teszi a kezét)

Persze azt is tudja, hogy férjnél vagyok, a lányommal is talàlkozott többször is.

Mindig ott marad velem (Àltalàban mi megyünk el utoljára) és a múltkor végig követett kocsival, mikor mentünk haza (én messzebb lakom, ő egy pàr kilométerrel előbb lefordult) pedig meg is előzhetett volna, de nem... Végig mögöttem jött, és el is köszönt villogva mikor letért az útról. Mikor hazaértem, már küldte az sms-t, hogy hazaértem -e rendben...

De amúgy nem szoktunk írogatni egymásnak, inkább élőben beszélünk.

Szóval nem igazán tudom hova

tenni a viselkedését, hogy vajon ez csak baráti, vagy esetleg több is van benne?

Nem akarom félreérteni, és esetleg olyat gondolni a dologba ami nincs is benne, és lehet, tényleg csak baráti közeledés, de azért jó lenne tanácsot kapni.

Nyilván párkapcsolat vele nem opció (én férjnél vagyok, meg szerintem én messze nem az a kategória vagyok aki tetszene neki, mert azért elég jó pasi, nameg az exfelesége is kb egy manöken, de még pluszban ott a hàrom gyereke) de nem akarom csak úgy leépíteni, ha tényleg csak barátilag közeledik, mert amúgy nagyon jókat tudunk beszélgetni, kb óràkon keresztül...

Nagyon szépen köszönöm előre is, ha tudtok tanàcsot adni...

2024. márc. 10. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan szabadulj meg tőle ha nem akarod, hogy a férjed elhagyjon.
2024. márc. 13. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az még önmagában nem lenne gond hogy beszélgettek és figyelmes, én is nagyon sok mindent megjegyzek abból, amit mondanak az emberek magukról. De nekem már sok lenne az éjjeli “remelem hazaértél” üzenet, ilyet randi után szokás írni. Tudja, hogy már otthon vagy a férjeddel, es nem esik le neki / nem érdekli hogy férjezett nőnek nem illik az éjszaka közepén írogatni. Szerintem akarna tőled ő többet is, de megvárja mit reagálsz pl az üzenetre. Tarts nagyobb távolságot, ha nem veszi észre magát akkor mondd meg neki h ez neked már kellemetlen és fejezze be.
2024. márc. 14. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Jót mond a 12-es.

Ha nem akarsz válni, ne bíztasd.

2024. márc. 14. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:
beteg ez a pali.. kerulnem a helyedben mert nem egeszseges .. tuti kattant !
2024. márc. 15. 01:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Én biztosan nem bíztatom, és válni sem szeretnék. Beszélgetek vele, ahogy másokkal is, mert nem leszek mufurc senkivel. Csak fura volt a viselkedése de akkor úgy tűnik nem alaptalanul gondoltam ezt.
2024. márc. 15. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!