Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy nyári kalandot szerettem volna, azt hittem ő is, de még mindig nem történt semmi. Lehet komolyabbat szeretne? bövebben
Nem is kell mondani, ha keményebben ráfogsz a jancsira gatyán keresztül, azt kb minden srác egyértelmű jelzésnek veszi, hogy le akarsz vele feküdni.
Ha azt gyanítod, hogy komolyabbat akar, akkor én azt tanácsolnám, hogy fontold meg jobban: 25 évesen nem avgy már annyira fiatal, hogy ne kellene komoly kapcsolatban gondolkodnod. Egy olyan v hasonló lépés, mint a fenti nagyjából a "dugásra jó, de nem akarnám, hogy a gyerekeim anyja legyen" kategóriába tesz téged.
Lehet, hogy jobban járnál egy komoly kapcsolattal, manapság nem lehet egy olyat csak úgy a fogasról leakasztani.
Eddig 2 fiúval feküdtem le összesen, és az egyik ebből egy 6 éves kapcsolat volt, a másik pedig 2 éves. Nagyon nem ribiskedtem soha. Nagyon ritkán jártam el bulizni.
Nekem minden kimaradt amit a fiatalok középiskola és egyetem alatt megtapasztaltak, ez hiányzik azért egy kicsit.
"Nekem minden kimaradt amit a fiatalok középiskola és egyetem alatt megtapasztaltak"
Ebből a válaszból 2 dolog is kisüt:
1. már magad sem tartod saját magad fiatalnak, ha másokról beszélsz, ez kissé intő jel.
2. Ezek szerint nem vagy már egyetemista, hanem dolgozol. Hallottad már valaha azt a mondást, ami valahogy úgy hangzik, hogy aki egyetem/főiskola alatt nem találja meg a párját, annak hatványozottan lecsökkennek az esélyei?
Ha most kalandozgatni akarsz pár évig, akkor nagyjából most ültél fel arra a vonatra, ami igen nagy valószínűséggel ahhoz vezet, hogy kifuss az időből a családalapításhoz.
(Persze az is lehet, hogy nem akarsz családot, akkor természetesen rendben van, akkor kérlek ne is érdekeljen, amit írok.)
Számolj egy kicsit: mondjuk kalandozgatsz 3 évig, hogy bepótold a középiskolát, egyetemet, aztán 28 vagy, amikor rádöbbensz, hogy már nem nagyon valószínű a 30 alatti szülés, mivel apajelölt a láthatáron sincsen.
Vajon mennyi idő 28 évesen beszerezni egy férfit, aki pont veled akar családot alapítani? A 30-40 közötti férfiak vagy már házasok, vagy egyáltalán nem akarnak házasodni. Ez utóbbiak pedig a nálad fiatalabb nőkre hajtanak, mert ott kevesebb az esély, hogy kifognak valaki korodbelit, aki elkeseredetten férjhez akar menni.
A másik: valószínűleg diplomás vagy (egyetemi utalások), és diplomás férjet akarsz. Közhely, hogy már kb egy évtizede több diplomás nő van, mint férfi. Szóval ez még tovább nehezíti a dolgod: a választék is kisebb.
Egyszóval én a te helyedben nagyon komolyan meggondolnám, hogy magamat a "dugható csaj" kategória helyett a "feleségnek való csaj" kategóriába soroljam, amikor egy potenciálisan tartós kapcsolatra alkalmas férfi feltűnik a láthatáron. Kb. most van az utolsó pillanat, 25 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!