Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy olyan érzésetek volt, hogy valaki le akarja beszélni magát rólatok?
Nagyon röviden baráti társaságban ismerkedtem meg egy pasival, akivel nem beszéltünk nagyon sokat vagy nagyon mélyeket, de a vonzalom elég hamar kiderült. Mindkettőnk részéről, kölcsönös, brutál vonzalom. Én akkoriban ideiglenesen laktam ott (ráadásul külföldön, kb. fél évig és ez már annak az időszaknak a második felében volt).
Többek között emiatt (de volt más oka is) nem vettem komolyan (szerintem ő se engem), de nagyon bejöttünk egymásnak és bár egyikünkre sem jellemző ez, történtek dolgok.
Én idővel úgy voltam vele, hogy adtam volna esélyt annak, hogy megismerjem. Úgy voltam vele, hogy idővel amúgy is vissza akarok költözni és ha a fizikai része ennyire jó és amúgy nagyon rendes, figyelmes stb., lehet máskor is az.
Ő meg került, mondta, hogy zárjuk ezt le (csak 1x feküdtünk le) és nem akar semmit. Elfogadtam és nem zavart, mert ugye alig ismertem, de nagyon tetszett.
Később furán viselkedett, tartotta a távolságot, nem próbált meg újra lefektetni vagy hasonló, ugyanakkor folyton fizikailag a közelembe jött (bár nem szólt hozzám), igyekezett hozzám érni, sokat nézett stb szóval a testbeszéde meg arról árulkodott, hogy nem lettem unalmas vagy érdektelen egy alkalom után. De persze, nem lépett semmit semmilyen téren, sőt később ugyanúgy beszélt velem, mint azelőtt és egyértelműen le lehetett venni, hogy nagyon vonzódik hozzám.
Amúgy azt is tudtam, hogy amúgy nem kalandokra vágyik (megmondta).
Szóval folyton az volt érzésem, mintha valami miatt le akarná beszélni magát rólam. Hogy valójában kedvel, tetszem neki (ez jött le), nem kalandot akar de mégsem lép.
Elfogadtam, élem az életem de néha még eszembe jut, hogy lehet, hogy kár érte. Persze lehet hogy nem, de soha nem fogom megtudni. És azért ez az önbizalmamat is megingatta. Tudom hülyeség, sok oka lehet.
Volt már veletek, hogy azt éreztétek valaki szándékosan mintha el akarná nyomni az érdeklődést, vonzalmat? Hogy lehet ezt kezelni vagy feldolgozni?
(Szinglik voltunk akkor mindketten)
És ezt hogy dolgozod fel? Mert oké, simán benne van a pakliban, hogy a másik nem érzi azt a valamit.
De amikor azt mondja nem akar tőled semmit (se szex, se több, de közben tudod, hogy nem kalandot keres, hisz elmondja) és a testbeszéde arról árulkodik, hogy nagyon is tetszel neki, megvan a vonzalom ergo lenne esélyed és, hogy emberileg mennyire passzoltok az meg kiderülne idővel.
De meg se próbalhatod, mert mintha lebeszélné magát rólad/rólatok.
Persze az ember tévedhet is, de vak nem vagyok meg azért a nőknek ezek a radarjai erősebbek is.
#3 nem az volt a kérdés, hogy akar-e vagy sem, mert tudom, hogy nem (meg is beszéltük). Én sem AKARTAM tőle komolyat, hiszen nem is ismetem igazán, se én megismertem volna. Úgy voltam vele, hogy miért ne. Nem volt okom, hogy ne legyek nyitott, lehet nem lett volna semmi.
Ami bántott, hogy ő nem volt rám nyitott, de az volt a benyomásom, hogy nem velem van baja.
Igen, jártam már így.
Bár nőként válaszolok, és elképzelhetőnek tartom, hogy azért nőként hajlamosak vagyunk bele beszélni olyan dolgokat, amik nincsenek, csak szeretnénk ezt hinni.
De igen, éreztem már úgy, hogy valaki inkább ésszel akar hagyni engem, mintsem azért, mert így érzett.
Volt aki talán azért, mert képbe jött az exem.. ezt mások mondták, hogy ez volt a baja, szóval szerintem ez tényleg így is lehetett.
Mostanában egy srác akinek minden megmozdulása arról árulkodik mennyire kíván, de van korkülönbség köztünk az én javamra. Ez is elég elfogadható indoknak tűnik.
Szerintem volt olyan aki pusztán tényleg olyan jó csajnak tartott magához (meg ha ez nem is igaz), hogy úgy volt vele nem éri meg "harcba" szállni..
Szóval igen, van ilyen. Aki igazán, nagyon akar az a férfi meg lesz*r mindent, hiába a 100 intő jel, akkor se hagyja a nőt, ha akarja őt.
És ilyenkor ezt mások nem érzik megalázónak? Én rettentően annak éreztem/érzem, mert nyilván nekem is (mint kb. mindenkinek) vannak szociális skilljeim, tehát azért le tudok venni dolgokat az emberekről. Látom, hogy vonzódik hozzám, de látom, hogy kerül. Látom, hogy beszélne velem (vagy épp mást csinálna) de nem teszi. Majd amikor elvesztem a türelmem, és kezembe veszem a dolgokat és nő létemre odamegyek, hogy tisztázzam vagy elmondjam mit gondolok, akkor jön az, hogy nem, mindent félreértesz semmi nincs.
És tkp. tényleg nincs, de azt látom ha valakinek csüng rajtam a tekintete, de valamiért tartja a távolságot, máskor meg a privát szférámba 5 cm-re áll mellém. És akkor én éreztem hülyén magam, hogy biztos én tévedek. És nem, nem arról, hogy akar-e vagy sem, mert ha akar nyilván lép.
Szóval hülyének és megalázottnak éreztem magam. Mint utólag kiderült egy közös ismerős által, csak nem volt túl az exén amit egyébként is sejtettem, hogy valami hasonló, de most már biztos.
“Szóval hülyének és megalázottnak érzem magam.”
Mert?? Mert nem dugott meg többször annak ellenére, hogy tetszel neki?
Jesszusom, még ekkora dráma királynőt régen láttam, mint amilyen te vagy.
Én is látom egy férfin a környezetemben, hogy vonzódik hozzám, de nem lép. Gondolom mert mindketten házasok vagyunk, van némi korkülönbség is köztünk, szerintem amúgy ő nem is gondolja, hogy lenne esélye az utóbbi miatt nálam. Pedig lenne. :) ha nem lennék házas. Úgyhogy marad plátói a dolog, nézegetjük, kerülgetjük egymást, elfantáziálgatunk, ha tudunk, közel kerülünk egymáshoz, ha egy helyen vagyunk, mert az jó érzés, aztán ennyi.
Na mindegy, ezen nem sértődök meg, hogy nem akar velem lenni, de azért nem is titkolja, hogy tetszem neki. Nekem jól esik a figyelme.
Ne legyél már ilyen gyerekes. Megalázva érzed magad… Ennél nagyobb megaláztatás sose érjen az életben, őszintén kívánom neked!
"Mert?? Mert nem dugott meg többször annak ellenére, hogy tetszel neki?"
Ezt én hol írtam? Nem, nem amiatt. Hanem, mert a viselkedése alapján az jött le, hogy inkább valami más áll a háttérben ami miatt inkább lebeszéli magát arról, hogy megismerjen. És ennek semmi köze a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!