Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy baj ha 1 hónap után nem jön meg a menszesz?
Figyelt kérdés
helyzet: az egyik osztálytársam elmondta nekem (mert jó barátnők vagyunk) hogy már majdnem 1 hónapja nem jön meg a menszesze.A lány 11 éves , kb.3 hónapja van meg szóval lehetséges h még nem állt be rendszer de ennyire???
és még mielőtt felhoznátok : tuti hogy nem terhes!!!!
tanácsokat kérek mi lehet az oka....mi a felfázásra gondoltunk....
2010. okt. 25. 17:28
1/5 anonim válasza:
Normális.Nekem másodjára az elsőre rá 2 hónappal jött meg.Sőt kellett vagy 2 év mire beállt.
L19
2/5 anonim válasza:
Először is a menstruáció havonta jön. Másodszor ha ilyen rövid ideje menstruál valaki, akkor lehetnek több hónapos kihagyások is. 2-3 év is eltelhet, mire beáll rendszeresre.
3/5 anonim válasza:
nekem volt hogy 3 hónap is kimaradt szal nyugi no para
L/16
4/5 anonim válasza:
11 évesen ez teljesen normális. Főleg, hogy még tök kevés ideje menstruál. Az sem ritka, ha több hónapig kimarad.
5/5 A kérdező kommentje:
naon köcce!!!
2010. nov. 12. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!