Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szempontból igaz, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból igaz, hogy ha vonzódsz egy férfihez akkor nem tudsz hosszan szemkontaktust tartani vele?

Figyelt kérdés

Mert hogy elpirulsz és zavarba jössz attól ha a szemedbe néz?

És ha nem vonzódsz akkor sokáig a szemébe tudsz nézni, mert semmi érzelmet nem vált ki belőled?

Ez így ebben a formában igaz vagy sem?

2024. márc. 4. 14:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én amikor nem tudom, hogy kölcsönös-e, zavarban vagyok, nem annyira merek a szemébe nézni az illetőnek. Amikor már tudom, hogy kölcsönös, akkor viszont feloldódom, nem aggódom, simán a szemébe tudok nézni, nem jövök zavarba. Ha nem tetszik az illető, szintén nem okoz gondot a szemkontaktus vagy nem nagyobbat, mint amúgy.
2024. márc. 4. 19:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Minel jobban tetszik, annal tobbszor es hosszasabban akad ossze a tekintetem a fefi tekintetevel... es altalaban nem tudok be telni vele, akaratomon kivul hosszasan es szinte pislogas nelkul bamulok a szemebe :))....de nyilvan csakc akkor ha a helyzet ugy hozza
2024. márc. 5. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!