Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból igaz, hogy ha vonzódsz egy férfihez akkor nem tudsz hosszan szemkontaktust tartani vele?
Mert hogy elpirulsz és zavarba jössz attól ha a szemedbe néz?
És ha nem vonzódsz akkor sokáig a szemébe tudsz nézni, mert semmi érzelmet nem vált ki belőled?
Ez így ebben a formában igaz vagy sem?
Nálsm fordítva van. Ha vonzó valaki le se tudom venni a szemem róla, ha viszont taszít inkább rá se nézek rosszul vagyok a tekintetétől.
Pl.:randiztam egy pasival le ült elém de rosszul voltam az undorító mocskos tekintetétől nem vonzódtsm hozzá egy kicsit se. Úgy éreztem vetköztet a szemével büszkén néz neki milyen jó hús jutott.
Több fajta eset van.
1) amikor nem tetszik a férfi és nem is akarok ránézni, kb nem js veszem észre.
2) amikor nem tetszik a férfi, de valami miatt mégis ingerem van arra, hogy arra nézzek. Ilyenkor igyekszek nem arra nézni, ha pedig összeakad a tekintetünk akkor gyorsan elkapni a fejem, hogy nehogy félreértse a dolgot.
3) amikor tetszik a férfi és ő is felveszi a szemkontaktust, de nem mosolyog akkor egy ideig nézem ritkán kezdeményezem a modolyt, de amugy csak visszanézek rá egyszer, aztán ha ő is visszanéz rám 1-2 másodpercig akkor ugyis lesz mosoly, ha meg nem lesz akkor mindegy
4) ha tetszik a srác, de ő nem akar rám nézni, vagy rámnézett de aztán elkalta a fejét. Akkor 2 lehetőség van, amit gondolatom szetint a nők el szoktak tudni dönteni.
4.1) amikor félénk a srác. Ilyenkor azért ha olyan hangulatom van akkor kicsit mosolygok is rá stb. De nem viszem tulzásba. Hiszen attól hogy valaki félénk még nem 100%, hogy tetszem neki.
4.2) amikor a jóképű férfi tisztában van a saját jóképűségével, magabiztos. Talán egyszer a szemembe is nézett és lecsekkolt, de nem jöttem be neki és többet nem néz râm. Ilyenkor néha rá-rá pillantok, hiszen jó nézni a szépet. De ha ilyenkor összeakad a tekintetünk akkor a srác gyorsan elnéz onnan és akkor utána már én se nézem, mert bunkóság bánulni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!