Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik nap mosolygós, érdeklődő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik nap mosolygós, érdeklődő, kedves, másik nap rám se néz, kerüli a szemkontaktust, nem szól hozzám?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Van egy 30-as nő a kondiban, akit kb 1-2 éve ismerek látásból, néha beszélünk pár mondatot. Az utóbbi időben azt csinálja, hogy egyik nap ilyen, másik nap amolyan.

pl legutóbb amikor megjöttem mosolygott, örült, hogy rég látott, merre voltam, szemkontakt, mosoly, rám néz sokat, stb.

Aztán eltelik 3 nap, köszönök neki semmi reakció, utána rám se néz, vagy ha kb egymás mellett állunk akkor fapofát vág és kerüli a tekintetem.

Ez már párszor előfordult, nem tudom hova tenni. Nem akarok tőle semmit, mert párom van és ő is tudja, de dumálnék am vele, de így el is megy a kedvem, érthetetlen.

Lehet nem hallja, amikor először köszönök neki, azt hiszi bunko vagyok és ezért viselkedik így? Fogalmam sincs.

2023. nov. 6. 20:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: amikor mosolygós, felveszi a szemkontaktust, kérdez, a nonverbális és verbális jeleiből akkor teljesen olyan, mintha bejönnék neki. Utána meg az ellenkezője.
2023. nov. 6. 20:26
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy így leplezi a zavarát. Kérdezz rá nála.
2023. nov. 6. 20:31
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Az is igaz lehet amit a 2-es ír, de nemrég egy ismerősöm felvázolt valamit, ami lehet totál hülyeség, de akár igaz is lehet.

Azt mondta, hogy a nők ugye érzelmi alapon működnek és vannak napok mikor mélyen vannak, meg vannak mikor fent.

Amikor kedves, mosolyog, szemez stb., akkor valójában csak ego-t gyűjt, jól esik neki hogy ő van a középpontban. Ezt megkapja x férfitól, mármint ezt a fajta figyelmet, szüksége van rá, éhezik rá. Tudja, hogy tőled megkapja, meg a Gyuritól is, meg a Sanyi is ilyen, meg a boltban az ismeretlen vevő is ilyen volt vele. Begyűjti azokat a támasztékokat, ami szükséges az egójához.

Aztán vannak napok amikor egyáltalán nincs ilyesmire szüksége, az a valós éne, olyankor van az hogy "hideg" és konkrétan levegő vagy neki. Nem feltétlen van baja veled, szimplán csak nincs szüksége akkor abban a helyzetben rád. Ha pedig megint mélyen lesz és kell neki a megerősítés, ismét barátságos lesz, szemez, stb.stb.

2023. nov. 6. 20:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, mindketten jót írtatok. Igazából 3-as ezt pasiként én is el szoktam játszani, lehet benne valami.
2023. nov. 6. 20:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Szer azért olyan, mert párod van.
2023. nov. 6. 20:44
 6/14 A kérdező kommentje:
5. szted bejövök neki, valamikor a tudtomra adja, vmikor tavolsagtarto?
2023. nov. 6. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
Inkább nem tudja magát olykor visszafogni és azért mosolyog. De hagyd őt békén, igaza van, semmi jó nem lesz abból, hogy "haverként" akarnád kezelni: hűtlenség/a másik csaj szenved.
2023. nov. 6. 21:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem kedv függő, ha olyan van mosolygok fumalok ha olyan van nem.
2023. nov. 6. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Biztos tetszel neki.

A noknel hangulat kerdese .

Tudod van olyan,h menstruacios gorcs es faj a hasa vagy vmi miatt ideges. Nem lat a duhtol. Vagy belement a smink a szemebe es nem lat elesen. Vagy bambul. Vagy csak manipulal,mer tetszel neki es nem hozod a csevegest/figyelmet,amit elvarna. Biztos vmikor lesz olyan,h szepen mosolyog,azt hasznald ki bajcsevelyre.

Lehet vkivel kapcsolatot tartani szex nelkul is,annak ellenere,h tetszik neked. Ettol csak meg erdekesebb lesz egy barati kapcsolat. :D Ugyh nyugodtan kornyekezd meg. Kerdezz vmit tole.

Ha kondi a szinhely,akkor ottani temat hozz fel. X gepen van-e vki. Nem latta-e az x kezisulyt. Szoval vmi semleges temabavago kerdesek. Amire tudod,h tudja a valaszt. Lenyeg,h vmi mondattal valaszoljon.

Szerintem tetszel neki,csak fel akarja kelteni a figyelmed. (Ezek szerint jol csinalta. :D )En legalabbis ezt teszem. Az elet tul unalmas lenne jatek nelkul. N

2023. nov. 6. 23:06
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Mosolyog mikor meglát "De hülyén néz ki az az ember! Hihi, ritkán látni ilyet!"

Szemkontaktus kerülése, mikor odamész hozzá: "Jajj ne, ez tényleg idejön? Remélem valaki kiment a szituációból!"

2023. nov. 7. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!