Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap mosolygós, érdeklődő, kedves, másik nap rám se néz, kerüli a szemkontaktust, nem szól hozzám?
Sziasztok,
Van egy 30-as nő a kondiban, akit kb 1-2 éve ismerek látásból, néha beszélünk pár mondatot. Az utóbbi időben azt csinálja, hogy egyik nap ilyen, másik nap amolyan.
pl legutóbb amikor megjöttem mosolygott, örült, hogy rég látott, merre voltam, szemkontakt, mosoly, rám néz sokat, stb.
Aztán eltelik 3 nap, köszönök neki semmi reakció, utána rám se néz, vagy ha kb egymás mellett állunk akkor fapofát vág és kerüli a tekintetem.
Ez már párszor előfordult, nem tudom hova tenni. Nem akarok tőle semmit, mert párom van és ő is tudja, de dumálnék am vele, de így el is megy a kedvem, érthetetlen.
Lehet nem hallja, amikor először köszönök neki, azt hiszi bunko vagyok és ezért viselkedik így? Fogalmam sincs.
Én ezt akkor szoktam csinálni, amikor elegem lesz. Van a munkahelyemen egy férfi, aki lassan 1 éve "fut utánam", hogy az ő szavaival éljek.
Mosolyog, érdeklődik, flörtöl, poénkodik, szemezünk, összemosolygunk, beszélgetünk, kétértelmű megjegyzéseket tesz stb.
Én ugyanúgy visszamosolygok, flörtölök, lecsapom a labdákat és mégsem történik semmi.
Nem értem mit akar vagy ha semmit nem akar nem értem miért csinálja ezt. Teljesen egyértelmű (másoknak is), hogy megvan a szikra, bejövünk egymásnak.
Szóval ha épp szarabb napom van vagy stresszesebb a meló, akkor én is elintézem egy hellóval a köszönést 0 szemkontaktussal, mert nincs kedvem még a játszadozáshoz is, pláne ha nem vezet sehova.
Gondolom te sem vagy egyértelmű. Ha van párod akkor ne ismerkedj meg dumálgass vadidegen nőkkel, ha meg mégis tetszik, akkor lépj valamit!
Szóval (nálam) ez az oka annak, hogy egyszer kedves és mosolygós, máskor meg távolságtartó vagyok. Lehet nála is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!