Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem, mert nyugatra költözik férjet keresni!! Szerinted??!
nagyon csalódott vagyok
Németország az úti célja ..gyermeket akar egy német csávótól hogy a gyereknek nyugati állampolgársága legyen
Troll! A jelenség egyébként létezik! De veled ez most nem törtent meg...tegyük hozzá -
Ugyanakkor, kérdezem én; ezzel mi a gond? A magyar pasik többsége szart sem er, selejt, csóró, negativ, mamahoteles, eletben semmit el nem ert, mindig másokat hibáztato szarkupac! TISZTELET!!!!! a kivetelnek, mert van, de ritka mint a fehér holló! Nem tudom, hogy nőknél mi a helyzet, ugyanis konzervativ hetero vagyok. Az anyagiassag miatt hisztiztek a legtobben, amit megint csak nem ertek, mert az, hogy elvárom, amit magam is megteremtettem, nem anyagiasság. Ahogy az sem, hogy taszit a csóró férfi.... egyszerüen nem férfias...
Ő egy ilyen nő. Oké.
És te? Mit nyújtottál neki?
Mármint mit nyújtottál neki hogy veled nem akar családot?
Mit tettél vele a kapcsolatba?
A farkadat?
7
Nem! Mett gondolom, neked sem eleg csak a ...... ha eleg lenne, jó lenne az utolso szakadt, dagadt igenytelen, munkanelkuli nő is
én nem tudok, nem nézek ki jól
én egy 4/10-es pasi vagyok, ő egy 9/10-es csaj, csinos vékony, nagyon szép arc, és értelmes is
a németet sem beszélem
nem voltunk sokat együtt, én még fiatal vagyok ahhoz hogy elvegyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!