Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm szakított velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szakított velem, mert nyugatra költözik férjet keresni!! Szerinted??!

Figyelt kérdés

nagyon csalódott vagyok

Németország az úti célja ..gyermeket akar egy német csávótól hogy a gyereknek nyugati állampolgársága legyen

2024. márc. 3. 09:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól teszi és mindenki aki boldogtalan az keresse meg a boldogságát.

Alapvető emberi jogok hogy boldog, kiteljesedhet, nem kell éheznie, melegben van, és egy számára tetsző partnerrel él KIELÉGíTŐ szexuális életet.

Nem tarthatod vissza és egyre több ember rájön hogy nincs már kényszer mint 100-150 évvel ezelőtt, hogy egy ronda büdös szemét emberhez hozzámegyünk feleségül mert semmilyen törvények nem védtek minket.

2024. márc. 19. 14:38
 22/27 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy az elmenő nők helyett jönnek az ázsiaiak, akik viszont szintén pénzes pasit keresnek.

Szerintem Ukrajnában nézelődj, a román csajok se állnak szóba veled

2024. márc. 20. 05:40
 23/27 anonim ***** válasza:

"nem voltunk sokat együtt, én még fiatal vagyok ahhoz hogy elvegyem"

Akkor mást akartok.

Örülj annak, ami volt, és engedd el.

2024. márc. 21. 18:03
 24/27 anonim ***** válasza:

Persze hogy megy férjet keresni, ha ő házasságot akar te meg még gyerek vagy.

Szerintem követni kéne a példáját sok nőnek, mert a pasik itt már nem akarnak elköteleződni.

Semmi baj, joguk van hozzá, de akkor nem kell hőzöngeni hogy elhagyott a nő…

2024. márc. 21. 21:14
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémádat.

Házasságot akar, te nem.

Minden nő ahhoz tud hozzámenni feleségül aki el is akarja venni.

Nincs kényszer a számodra, ez nem elég jó?

Élhetsz szabadon, ő pedig élhet házasságban.

Sőt lehet hogy gyereket sem akarsz.

Teljesen normális tőle hogy elhagyott, kvázi megadta amit akartál, a szabadságot.

Használd egészséggel!

2024. márc. 22. 07:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Amúgy én sem az exemet nyúztam az összeköltözéssel, a házassággal.

Hanem ahhoz mentem hozzá aki engem akart.

1 évet vártam türelmesen, de mivel nem vagyok már huszonéves ezért több időt nem akartam várakozással, reménykedéssel elpocsékolni.

Én is hatalmasat csalódtam, hogy nem vagyok elég jó neki, de megtaláltam azt akinek elég jó voltam ahhoz hogy összeházasodjunk. Most élek boldogan házasságban gyerekkel, ő pedig él boldogan egyedül .Mindenki jól járt.

2024. márc. 22. 07:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Hol vagy, kérdező? Minden OK?
2024. márc. 22. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!