Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőtökkel mennyire nyíltan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőtökkel mennyire nyíltan beszélitek meg, hogy a környezetben melyik nő szexi szerinte, és melyik nem?

Figyelt kérdés

Barátnőm, mivel igencsak féltékeny típus, sokáig teljesen tabuként kezeltem azt, hogy más nőkről beszéljek vele. Félreértés ne essék, nagyon szeretem, meg minden, de ki ne nézne meg más nőket is, még a nők is megnézik egymást. És olyan szinten kerültem a témát, hogy már néha ő hozza fel, hogy XY milyen jól néz ki, vagy épp mennyire nem. Elsőre azt hittem, csak tesztel, de rájöttem, hogy nem, néha még keresem a határokat, mennyire beszélem meg részletesen vele ezeket a dolgokat. Azt pl tudja, hogy nagyon odavagyoka nagy mellekért, és ha valakinek nagy dekoltázsa van körülöttünk, be is szól finoman, hogy biztos nagyon tetszik nekem, ilyen kaján mosollyal. Róla azt kell tudni, hogy elég duci, de azt is tudja, hogy nekem nagyon bejön így, szexuálisan is, de azért néha megnézek esetleg tőle csinosabb csajokat is.

Ti mennyire szoktátok ezeket a dolgokat kibeszélni, és mennyire van ez rendben? 28F 31N

2024. márc. 2. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha ő féltékeny és direkt csinálja, hergel téged az nem jó. Nem tetszik, hogy képes volt összeveszni veled HA te nem viselkedtél tiszteletlenül vele. Ez azt jelenti, hogy nem bízik meg benned. Adsz rá neki okot?
2024. márc. 2. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem, akik ténylegesen egymás ideáljai és nagyon szeretik egymást és rendben vannak belül, azok nem fognak ilyenekről cseverészni. Azt figyeltem meg, hogy ez azoknál jön elő, akik nem egymást keresik igazából, de most ez van és ez a legjobb választás a többi közül. Ha így lenne, akkor minőségi időt akarnának egymással tölteni és nem azt figyelgetnék kinek milye jó.
2024. márc. 2. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan hülyeségeket beszélsz utolsó. Több éves kapcsolatban ne már, hogy más meg se tetsszen akár csak egy percre se! Hűséget fogadsz házasságban és nem vakságot! Szeretheted a párod, lehet szexi, okos, de akkor is más is lehet szexi, okos. Az még nem jelenti azt, hogy megcsalod akár csak érzelmi téren. A kérdezőnek nagyobb mellűek tetszenek, a barátnője is nagymellű. Akkor hogyan lehet arról szó, hogy ló helyett szamárral van együtt?
2024. márc. 2. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Szokta mondani, h ő is akar olyan segget, mint azé, akit épp meglátott 😁
2024. márc. 2. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is féltékeny típus voltam, mindig azt lestem, hogy xy vajon mennyire jön be a páromnak vagy a vonaton az a csaj biztosan mennyire tetszik neki, vagy ha ő rányomulna, na neki biztosan nem mondana nemet. Persze ezeknek nem adtam hangot, mert pontosan tudtam, hogy ezeket a dolgokat magamban kell helyrehozni. Végül más okból, de már nem vagyunk együtt, szakember segítségével elkezdtem összerakni magam, és ma már én is megnézek lányokat ilyen szemmel, és nem zavarna, hogy a párommal megbeszéljük ezeket a dolgokat, sőt.
2024. márc. 2. 21:29
 16/16 A kérdező kommentje:

"Ha ő féltékeny és direkt csinálja, hergel téged az nem jó. Nem tetszik, hogy képes volt összeveszni veled HA te nem viselkedtél tiszteletlenül vele. Ez azt jelenti, hogy nem bízik meg benned. Adsz rá neki okot?"

Igazából ez már elég régen történt. Én nem hiszem, hogy adtam rá okot, valószínüleg ő így reagálta le. Tudom, hogy főleg a kapcsolatunk elején önbizalomhiányos volt, ebben azért már sokat javult.

Köszi a hasznos válaszokat. Én valahogy mindenképp affelé szeretném terelni a kapcsolatunkat, hogy megtudjuk beszélni az ilyeneket, egyrészt ez a bizalmat is építi, másrészt nagyon szeretem őt, és úgy érzem, jobb, ha nyitottak vagyunk egymással.

2024. márc. 3. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!