Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőtökkel mennyire nyíltan beszélitek meg, hogy a környezetben melyik nő szexi szerinte, és melyik nem?
Barátnőm, mivel igencsak féltékeny típus, sokáig teljesen tabuként kezeltem azt, hogy más nőkről beszéljek vele. Félreértés ne essék, nagyon szeretem, meg minden, de ki ne nézne meg más nőket is, még a nők is megnézik egymást. És olyan szinten kerültem a témát, hogy már néha ő hozza fel, hogy XY milyen jól néz ki, vagy épp mennyire nem. Elsőre azt hittem, csak tesztel, de rájöttem, hogy nem, néha még keresem a határokat, mennyire beszélem meg részletesen vele ezeket a dolgokat. Azt pl tudja, hogy nagyon odavagyoka nagy mellekért, és ha valakinek nagy dekoltázsa van körülöttünk, be is szól finoman, hogy biztos nagyon tetszik nekem, ilyen kaján mosollyal. Róla azt kell tudni, hogy elég duci, de azt is tudja, hogy nekem nagyon bejön így, szexuálisan is, de azért néha megnézek esetleg tőle csinosabb csajokat is.
Ti mennyire szoktátok ezeket a dolgokat kibeszélni, és mennyire van ez rendben? 28F 31N
"Ha ő féltékeny és direkt csinálja, hergel téged az nem jó. Nem tetszik, hogy képes volt összeveszni veled HA te nem viselkedtél tiszteletlenül vele. Ez azt jelenti, hogy nem bízik meg benned. Adsz rá neki okot?"
Igazából ez már elég régen történt. Én nem hiszem, hogy adtam rá okot, valószínüleg ő így reagálta le. Tudom, hogy főleg a kapcsolatunk elején önbizalomhiányos volt, ebben azért már sokat javult.
Köszi a hasznos válaszokat. Én valahogy mindenképp affelé szeretném terelni a kapcsolatunkat, hogy megtudjuk beszélni az ilyeneket, egyrészt ez a bizalmat is építi, másrészt nagyon szeretem őt, és úgy érzem, jobb, ha nyitottak vagyunk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!