Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit szóltok/szólnátok ha a barátnőtök szexi képpel lepne meg benneteket?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 21:41
2/9 anonim válasza:
Örülnék neki ^^ megnézném és elraknám valahogy úgy, hogy senki se láthassa csak én :) 18/F
3/9 To7ka válasza:
Természetesen örülnék neki, de (bocsi bocsi bocsi mindenkitől) gondold át, hogy kinél is landolnak a meztelen/szexi képeid!:)
4/9 anonim válasza:
Én lány vagyok de ezt csináltam bár nem a barátomnak de egy közeli ismerösömnek akivel volt egy kis aférunk hát nagyon örült neki
5/9 Interferencia válasza:
Egyrészt örülnék neki, másrészt aggódnék amaitt, hogy valahogy kiszivárog, és felkerül a netre.
6/9 anonim válasza:
Én küldtem már a páromnak. Nem szólt semmit, csak ahogyan azt reméltem, rögtön jött is haza :D Kellett valami trükk, hogy azt a munkamániás hátsóját hazacsábítsam péntek este 9kor... És bejött :)
7/9 anonim válasza:
Nyilván örülnék neki. :) Bár szexi kép alatt nem tudom, mit értesz pontosan. De nem kell feltétlenül meztelennek lennie, máshogy is lehet szexi, és persze az is tetszene. ;)
8/9 anonim válasza:
A biztonság kedvéért mindig úgy küldenék ilyen képeket magamról, hogy az arcom ne legyen rajta, ne legyen kivehető, mert mi van, ha rossz kezekbe kerül ez az intim fotó?
9/9 Iváncsi József válasza:
Ha nem egy másik pasival van rajta, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!