Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért próbálkoznak be nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálkoznak be nálam úgy hogy tudják régóta párkapcsolatban élek?

Figyelt kérdés

Mindegy hogy céges rendezvény, baráti összejövetel folyamatosan bepróbálkoznak nálam a pasik.

Ráadásul ismerik a páromat is, tudják együtt vagyunk 15 éve.

Miért próbálkoznak ennek ellenére is?

2024. márc. 1. 11:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%
Mi is a kérdés pontosan? Mert szerintem is csak dicsekedni jöttél, hogy olyan jó nő vagy, hogy téged vagy 5 csávó megfektetne. Szerintem ezeket felejtsd el és foglalkozz a férjeddel, akivel 15 éve vagytok együtt!
2024. márc. 1. 13:27
 22/30 anonim ***** válasza:
20 As. Nem vagyok ezzel nagyra, pontosan tudom, hogy kb mindenkinél próbálkoznak, írtam is, hogy ahogy sok más nő csinos, úgy vagyok én is csinos. A lényeg azon van, hogy nem hagyom már, hogy ezek elrontsák a napom, még mérgelődjek rajta, inkább bókként fogom fel, és tovatűnök. A lelkiismeretem tiszta, mert nem flörtölök senkivel, de az ő viselkedésük nem az én felelősségem, S őket megváltoztatni nem tudom. De mondom, volt, hogy csalódtam egy egy próbálkozóban, hogy milyen tiszteletlen.
2024. márc. 1. 13:34
 23/30 anonim ***** válasza:
18%

Bennem is az merült fel, hogy te meg a többiek itt most dicsekedtek vagy panaszkodtok?

Qrva "érdekes", én egyedülálló vagyok, SENKI nem próbálkozik nálam, leszámítva néha az utcán egy-két bemindenezett rigót, zakkant alakot vagy kéregetőt. Ja, de én ronda vagyok. Rendkívül sajnálatos ám, hogy sikerült olyan jó génekkel világra jönnötök, hogy kénytelenek vagytok ezt a folyamatos rajongást elviselni meg a boldog kapcsolatotokat/házasságotokat is... Mindjárt elsírom magam a tragikus sorsotokon...

2024. márc. 1. 13:48
 24/30 anonim ***** válasza:
23 épp ezért írtam hogy nem csak a szexi csucs nőknek tesznek ajánlatot. Szerintem ez mikor hogy jön ki a lépés. Én is voltam szingli sokáig, és azon kívül hogy megnéztek nem tudtam ismerkedni. Aztán meg mikor kapcsolatban éltem jöttek ajánlatok. Hidd el csúnyább foglalt nőkkel is kikezdenek, meg bomba nőkkel is, meg azokkal is akik annak hiszik magukat.
2024. márc. 1. 13:54
 25/30 A kérdező kommentje:

21 és 23 válaszoló. Miért akarnék én ezzel dicsekedni? :D

Érdekes hogy nektek ez jött le belőle. Amúgy meg ezek az emberek akkor se jöhetnének számításba ha nem lenne a párom. A lovat sem adom alájuk, max tényleg annyival, hogy én alapból kedves és barátságos természetű vagyok. De mindig mindenféle közeledésre egyértelműen nemet mondtam.

2024. márc. 1. 14:19
 26/30 anonim ***** válasza:
24: Azt hiszem el, amit látok és tapasztalok. Márpedig ez az, hogy aki jó nő, annak lehet férje meg 3 vagy több gyereke is, nem számít. Rám meg szartak magasról egész életemben, max. fanyalogtak az ocsmányságomra. Dehogy kezdenek ki csúnyább nőkkel - sem függetlenekkel, sem foglaltakkal. Ismétlem, örüljetek a szerencséteknek! Egy nő bármilyen lehet, csak ronda nem, mert az egy életre megpecsételi a sorsát, sosem tapasztalhatja meg a napos oldalt, mindig csak a rosszat kapja vagy a nagy büdös semmit, a levegőnek nézést.
2024. márc. 1. 14:22
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

26os

Ne mondj ilyet!!! Ki mondta rád, hogy csúnya vagy? Lehet valami rosszindulatú barátnő, vagy egy szemét férfi. Én nem hiszem el neked, hogy csúnya vagy. És a szépség ideálja olyan változó. Nem lehet mindenki cérnavékony derekú. Meg cicababa. Én pl szépnek tartom a kicsit nagyobb, görbe orrot is. Vannak különlegesen kinéző nők, férfiak. Husisak is tudnak szépek lenni. Aki szerelmes hidd el hogy beléd szeret!! De fogadd el önmagad, akik bántottak, ne azt nézd mit mondott, hanem hogy milyen aljas természettel tette. Egy nagyon szép nőt megtud csúnyítani a beképzeltsége, és a rossz természete.

És a szép lányokat, akik a nagy ideálnak felelnek meg, azokat is bántják, beszólnak, hogy csúnyák. Aljas emberek mindenkibe belekötnek.

Szerintem, ha jó gondolatokat táplálnál magad iránt, mozognál (azért is mert pozitív érzést ad és egészséges pl séta) és szép ruhába öltöznél, kis smink amit szeretsz színeket, ékszer, biztosan feldobna és megtalálna az igazi. Azonnal hagyd ott az olyan férfit aki megjegyzést tesz a külsődre, csak olyannal maradj aki tisztel, felemel.

2024. márc. 1. 14:56
 28/30 anonim ***** válasza:

Ez eleve értelmetlen, szüleim 30 éve házasok és “párom”-ként hivatkoznak egymásra ha beszélnek a másikról. Ez nem függ házasságtól.

2024. márc. 1. 15:22
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek erős 80%-át (nemtől függetlenül) nem érdekli, hogy a másik kapcsolatban van-e vagy sem. Nekem is van férjem, ott van a jegygyűrű a kezemen, de nagy ívben lecarják. 🤷‍♀️
2024. márc. 1. 15:49
 30/30 anonim ***** válasza:
A férjem munkatársai, haverjai közül többen is rám repültek. Pedig nem adtam félreérthető jeleket, ők is házasok voltak, és egyikük sem tetszett.
2024. márc. 2. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!