Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálkoznak be nálam úgy hogy tudják régóta párkapcsolatban élek?
Mindegy hogy céges rendezvény, baráti összejövetel folyamatosan bepróbálkoznak nálam a pasik.
Ráadásul ismerik a páromat is, tudják együtt vagyunk 15 éve.
Miért próbálkoznak ennek ellenére is?
Bennem is az merült fel, hogy te meg a többiek itt most dicsekedtek vagy panaszkodtok?
Qrva "érdekes", én egyedülálló vagyok, SENKI nem próbálkozik nálam, leszámítva néha az utcán egy-két bemindenezett rigót, zakkant alakot vagy kéregetőt. Ja, de én ronda vagyok. Rendkívül sajnálatos ám, hogy sikerült olyan jó génekkel világra jönnötök, hogy kénytelenek vagytok ezt a folyamatos rajongást elviselni meg a boldog kapcsolatotokat/házasságotokat is... Mindjárt elsírom magam a tragikus sorsotokon...
21 és 23 válaszoló. Miért akarnék én ezzel dicsekedni? :D
Érdekes hogy nektek ez jött le belőle. Amúgy meg ezek az emberek akkor se jöhetnének számításba ha nem lenne a párom. A lovat sem adom alájuk, max tényleg annyival, hogy én alapból kedves és barátságos természetű vagyok. De mindig mindenféle közeledésre egyértelműen nemet mondtam.
26os
Ne mondj ilyet!!! Ki mondta rád, hogy csúnya vagy? Lehet valami rosszindulatú barátnő, vagy egy szemét férfi. Én nem hiszem el neked, hogy csúnya vagy. És a szépség ideálja olyan változó. Nem lehet mindenki cérnavékony derekú. Meg cicababa. Én pl szépnek tartom a kicsit nagyobb, görbe orrot is. Vannak különlegesen kinéző nők, férfiak. Husisak is tudnak szépek lenni. Aki szerelmes hidd el hogy beléd szeret!! De fogadd el önmagad, akik bántottak, ne azt nézd mit mondott, hanem hogy milyen aljas természettel tette. Egy nagyon szép nőt megtud csúnyítani a beképzeltsége, és a rossz természete.
És a szép lányokat, akik a nagy ideálnak felelnek meg, azokat is bántják, beszólnak, hogy csúnyák. Aljas emberek mindenkibe belekötnek.
Szerintem, ha jó gondolatokat táplálnál magad iránt, mozognál (azért is mert pozitív érzést ad és egészséges pl séta) és szép ruhába öltöznél, kis smink amit szeretsz színeket, ékszer, biztosan feldobna és megtalálna az igazi. Azonnal hagyd ott az olyan férfit aki megjegyzést tesz a külsődre, csak olyannal maradj aki tisztel, felemel.
Ez eleve értelmetlen, szüleim 30 éve házasok és “párom”-ként hivatkoznak egymásra ha beszélnek a másikról. Ez nem függ házasságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!