Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért próbálkoznak be nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálkoznak be nálam úgy hogy tudják régóta párkapcsolatban élek?

Figyelt kérdés

Mindegy hogy céges rendezvény, baráti összejövetel folyamatosan bepróbálkoznak nálam a pasik.

Ráadásul ismerik a páromat is, tudják együtt vagyunk 15 éve.

Miért próbálkoznak ennek ellenére is?

2024. márc. 1. 11:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Mert látják rajtad, hogy vevő vagy rájuk, félreérthetően viselkedsz, vagy nem érdekli őket, hogy párod van vagy férjed lenne olyan gerinctelen férgek.
2024. márc. 1. 12:21
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert gerinctelenek. Nem tisztelik a kapcsolatod, nem tisztelnek téged, nem tisztelik a párodat.
2024. márc. 1. 12:24
 13/30 anonim ***** válasza:
68%
Dicsekszel vagy jelentkezőket vársz?
2024. márc. 1. 12:38
 14/30 anonim ***** válasza:

"Csak már azt hittem, hogy én válthatom ezt ki valamivel..azért kérdeztem."

Ha úgy hitted akkor te adsz nekik reményt, hogy próbáljanak ágyba vinni. Elég annyi, hogy te a bókokra mosolyogsz mint a vadalma, vagy viszonzod és már annyi.

15 vagy hány éve, elfelejtettem kapcsolatban vagy. Szinte biztos, hogy mástól jólesik, hogy dicsér, kapar utánad, de többet nem akarsz. Ők meg reménykednek, hogy de.

2024. márc. 1. 12:45
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Velem is bepróbálkoznak és egyáltalán nem örülök neki. Házas vagy, eljegyzett, vagy hosszú évek óta tartó kapcsolatban vagy az se érdekli őket. Szerintem úgy vannak vele, hogy miért ne próbálja meg, hátha sikerül. Én semmi okot nem adtam rá, de pofátlanul képesek. Még házassági ajánlatra is. Ebből azt vonom le egyrészt, hogy féltékenység is meghúzodhat mögötte. Neki miért nincs, neked miért van stabil, boldog kapcsolatod. Meg az is, hogy sokan könnyen adják magukat, mármint nők nyitottak, esetleg nyitott házasságban élnek. Persze a kapcsolatban elő férfiakat se kell félteni. Szóval a világ tényleg bizarr, nekem is rossz érzés volt ez, de nem adok semmi kétes választ, én konkrétan lekoptatom. Ha finomkodsz nem fogja abbahagyni a próbálkozást.
2024. márc. 1. 13:05
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerik a párodat, és mégis bepróbálkoznak, akkor nem tisztelik, mondhatni a pasidat levegőnek nézik.
2024. márc. 1. 13:05
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

16 vagyok.....

Nagyon sok nővel dolgozom egy helyen és ez a viselkedés ugyanúgy igaz a nőkre is, pontosan tudják, hogy házas vagyok és folyamatosan kapom a kétértelmű megjegyzéseket. Ők potensebbnek tartják magukat a feleségemnél, fiatalabbak és úgy gondolják, hogy versenyezhetnek vele.

2024. márc. 1. 13:07
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, ezt akár én is írhattam volna, csak még egy házassági anyakönyvi kivonatom van a leírásod mellé, meg gyerekek.A többi stimmt. Én azt a magyarázatot kaptam a kérdésre, hogy nem zárkózott és mogorva a viselkedésem, hanem nyitott és kedves, alapvetően, nyilván csinos is vagyok, mint sokan mások. A férfiak meg próbálkoznak, hátha tudnak zsákolni, nem függ náluk ez össze a foglaltsággal. Sajnos. Van, aki nekem nagy csalódás volt,nem gondoltam volna róla... merthogy ő pl foglaltként hívott el. Persze soha senkivel nem csinálok semmit. Fürödj ebben, Kérdező, ha már így alakult,Nagybetűs Nő vagy, és légy hű a párodhoz. Én nem adom senki alá a lovat, de ha már elismerik a nőiségem, hagyom, hogy ez a tény feldobja a napom, ebben a szürke országban. 👍
2024. márc. 1. 13:09
 19/30 anonim ***** válasza:
52%
17es remélem jól lekoptatod őket? Kicsit sokat kepzelnek magukról. Persze az ilyen férfiak is... Nem adsz rá okot és mégis szét akar szedni egy boldog kapcsolatot, házasságot.
2024. márc. 1. 13:10
 20/30 anonim ***** válasza:
35%
#18 persze, először nagyon is növelheti az egót, hogy kikezdenek velünk, nekem is valahol jól esett, de inkább megalázó, hogy nem tisztel se engem, se a párom. Ott van mindenhol a férjem, tökéletes minden erre beakar pofátlankodni valaki. Nekem nem szükséges, hogy így érezzem magam gyönyörű nőnek. Bár a kevésbé szépekkel is kikezdenek, sőt az anyámmal is beoróbálkoztak, őt csak azért írom, mert nem mai csirke. Szóval ne vedd nagy dolognak.
2024. márc. 1. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!