Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért próbálkoznak be nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálkoznak be nálam úgy hogy tudják régóta párkapcsolatban élek?

Figyelt kérdés

Mindegy hogy céges rendezvény, baráti összejövetel folyamatosan bepróbálkoznak nálam a pasik.

Ráadásul ismerik a páromat is, tudják együtt vagyunk 15 éve.

Miért próbálkoznak ennek ellenére is?

2024. márc. 1. 11:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
45%
Lehet, hogy azért, mert ha “csak” a “párod”, akkor nem veszik komolyan a kapcsolatot, mert nem vagytok házasok, feltételezik, hogy hamarabb kilépsz így.
2024. márc. 1. 11:45
 2/30 A kérdező kommentje:
De 15 éve együtt vagyunk, a párom miatt költöztem ebbe a városba. Nem is voltam itt mással. Szóval nem értem miből gondolják én vevő vagyok erre. :)
2024. márc. 1. 11:46
 3/30 anonim ***** válasza:
62%
Mi van ha nyitott vagy rájuk. Nem egyedi eset.
2024. márc. 1. 11:53
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért próbálkoznak, mert nem kerül semmibe. Vannak nők, akiknél sikerrel lehet járni annak ellenére, hogy x éve együtt vannak valakivel.
2024. márc. 1. 11:54
 5/30 anonim ***** válasza:
82%
Attól még hogy van kapus, lehet gólt lőni
2024. márc. 1. 11:55
 6/30 A kérdező kommentje:
Csak már azt hittem, hogy én válthatom ezt ki valamivel..azért kérdeztem. De akkor csak bejövök nekik és bepróbálkoznak hátha összejön majd.
2024. márc. 1. 12:02
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Én ezt értem, hogy miatta koltoztel oda, de nem is erről szólt, amit irtam. Rengeteg ember nem veszi komolyan az olyan évek vagy évtizedek óta tartó kapcsolatot, ahol nincs házasság.
2024. márc. 1. 12:02
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nagyon meglepő, de sokan leszarják, hogy van párja valakinek és így is meg akarják fektetni. Úgy csináltok, mintha valami ideális, erkölcsileg színtiszta világban élnénk, pedig tudjátok nagyon jól, hogy nem.
2024. márc. 1. 12:03
 9/30 A kérdező kommentje:
8# Nyilván nem élek álomvilágban, de egy, nekem eszembe nem jutna úgy kikezdeni egy pasival, hogy nem messze ott a barátnője, kettő pedig nem egy két emberről van szó, hanem legalább 5 ilyet tudnék hirtelen mondani.
2024. márc. 1. 12:10
 10/30 A kérdező kommentje:
7# lehet van igazság abban amit írsz.
2024. márc. 1. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!