Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is álmodott már ilyet?
Éjjel azt álmodtam, hogy egy fiúval voltam, el is élveztem.
Mikor felébredtem, legszívesebben sírtam volna. Soha nem fantáziálok fiúkról, csak nőkről. Mostanában egyre jobban, mert szeretnék végre barátnőt. Ha fantáziálok szexuális dolgokról, kizárólag olyan képek villannak be, hogy szeretkezem egy nővel, illetve sokszor azon gondolkodom, mi kell egy nőnek, hogy lehetnék jobb, ha odakerülök.
ehelyett itt volt ma éjjel ez a mocsok, b_zi állom. Nagyon letör.
Más fiúval is esett már meg ilyen állom, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Utolsónak:
Nem volt még ilyen álmom, és nincs mit elnyomnom, hetero vagyok, ezért kavart fel az éjszaka. Kézfogástól többet nem tudok elképzelni fiútól.
Láttam már olyan embereket, akikről tudom, hogy nem melegek, de úgy köszöntek egymásnak, hogy összehajoltak. Engem még ettől is kirázott a hideg. 1m-nél közelebb szándékosan nem lépek férfihez.
Én mindenfélét álmodtam már, de azt nem, hogy: fűvel fával, állattal, fiúval...
nem mondom hogy homi vagy, de elég furcsa :-\
én csaj vagyok , de találtam neked erről egy cikket, nem tudom mennyire kapod meg a választ, de olvasd el !
a lényeg, hogy a szexuális álmok nem szó szerint értendők, tehát nem vonzódsz a fiúkhoz, nyugi !:D
na és persze a másik kérdés, hogy ki mennyire hisz az álmokban , azok jelentésében, én többször álmodtam már azt, hogy babát várok és az pl azt jelenti, hogy életemnek egy szakasza lezárult és új kezdődik ! ebben nagy igazág volt !
24/L
ne hari kedves Kérdező, de a 15:28-as kommented pontosan a homo vágyaidra utal :) pontosabban annak már kényszeres elnyomására ...
na de ezt nem bántásképpen mondom, nincs ezzel semmi baj ....
"Láttam már olyan embereket, akikről tudom, hogy nem melegek, de úgy köszöntek egymásnak, hogy összehajoltak. Engem még ettől is kirázott a hideg. 1m-nél közelebb szándékosan nem lépek férfihez."
:D:D:D Kérdező azt azért tudd h nem attól leszel meleg h a padtársadtól nem ülsz 2 m távolságra :D:D Egy normális hetero srácnak nincs mitől félnie, rettegnie hogyha a napi normális keretek között érintkezik valamennyit más fiúkkal. Mert így működnek a hétköznapok.
Hát ez haláli persze nem mondom h meleg vagy avgy biszex mert nem tudhatom de azért vicces h ennyire görcsösen akarsz megfelelni a saját magad által kialakított képnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!