Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is álmodott már ilyet?
Éjjel azt álmodtam, hogy egy fiúval voltam, el is élveztem.
Mikor felébredtem, legszívesebben sírtam volna. Soha nem fantáziálok fiúkról, csak nőkről. Mostanában egyre jobban, mert szeretnék végre barátnőt. Ha fantáziálok szexuális dolgokról, kizárólag olyan képek villannak be, hogy szeretkezem egy nővel, illetve sokszor azon gondolkodom, mi kell egy nőnek, hogy lehetnék jobb, ha odakerülök.
ehelyett itt volt ma éjjel ez a mocsok, b_zi állom. Nagyon letör.
Más fiúval is esett már meg ilyen állom, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Én szoktam ilyet álmodni de én biszex vok :D:D Am sztem ez nem jelent semmit attól még nem biztos h meleg vagy vagy akármi az ember összevissza álmodik mindenféle hülyeséget... ez semmit nem jelent.
17/F
Ez nem jelent semmit, az álmainkat nem tudjuk befolyásolni. Ne légy letörve, mindenki álmodik olyanokat, amiket nem szeretnénk a való életben tapasztalni.
Woozie
Igen néha álmodok ilyet,persze engem ez nem zavar mert bi vagyok mondjuk a lányos álmokat jobban kedvelem.
Gondolom még fiatal vagy az identitásod mostmár többé kevésbé kialakult valszeg nemleszel meleg,legfeljebb bisex. 25/f
Nem lehet h. elötte megnéztél egy ilyen filmet?
AMúgy az álom nem feltétlenül jelenti azt aminek látszik, sőt lehet h. inkább utálod a melegeket vagy tartózkodsz ettől a témától és tudat alatt így kompenzálja az agyad.Ez most olyan, h. ha szegény vagy,lehet gazdagságról álmodsz vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!