Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más fiú is álmodott már ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiú is álmodott már ilyet?

Figyelt kérdés

Éjjel azt álmodtam, hogy egy fiúval voltam, el is élveztem.

Mikor felébredtem, legszívesebben sírtam volna. Soha nem fantáziálok fiúkról, csak nőkről. Mostanában egyre jobban, mert szeretnék végre barátnőt. Ha fantáziálok szexuális dolgokról, kizárólag olyan képek villannak be, hogy szeretkezem egy nővel, illetve sokszor azon gondolkodom, mi kell egy nőnek, hogy lehetnék jobb, ha odakerülök.

ehelyett itt volt ma éjjel ez a mocsok, b_zi állom. Nagyon letör.

Más fiúval is esett már meg ilyen állom, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2010. okt. 25. 13:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy buzi vagy... Lehet, hogy csak bi. Amúgy nem, ilyen még nem volt velem. Én hetero vagyok.
2010. okt. 25. 13:27
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Lány vagyok, heteroszexuális, de néha álmodok csajokkal szexről. Ne izgulj, semmi gond veled. Az álom néha tök baromság, csak kavar kutyul zagyvál. Ha rendszeresen álmodnád ezt az már jelenthetne valamit, de így szerintem nem gáz.
2010. okt. 25. 13:28
 3/20 anonim ***** válasza:

Én szoktam ilyet álmodni de én biszex vok :D:D Am sztem ez nem jelent semmit attól még nem biztos h meleg vagy vagy akármi az ember összevissza álmodik mindenféle hülyeséget... ez semmit nem jelent.

17/F

2010. okt. 25. 13:29
 4/20 anonim ***** válasza:

Ez nem jelent semmit, az álmainkat nem tudjuk befolyásolni. Ne légy letörve, mindenki álmodik olyanokat, amiket nem szeretnénk a való életben tapasztalni.

Woozie

2010. okt. 25. 13:39
 5/20 anonim ***** válasza:

Igen néha álmodok ilyet,persze engem ez nem zavar mert bi vagyok mondjuk a lányos álmokat jobban kedvelem.

Gondolom még fiatal vagy az identitásod mostmár többé kevésbé kialakult valszeg nemleszel meleg,legfeljebb bisex. 25/f

2010. okt. 25. 13:40
 6/20 anonim válasza:
100%
Semmiképp sem jelenti azt, h meleg vagy. Sok fiú álmodik ilyesmit, főleg fiatalkorban. Szal nem kell megijedni.
2010. okt. 25. 13:41
 7/20 anonim ***** válasza:

Nem lehet h. elötte megnéztél egy ilyen filmet?

AMúgy az álom nem feltétlenül jelenti azt aminek látszik, sőt lehet h. inkább utálod a melegeket vagy tartózkodsz ettől a témától és tudat alatt így kompenzálja az agyad.Ez most olyan, h. ha szegény vagy,lehet gazdagságról álmodsz vagy fordítva.

2010. okt. 25. 13:46
 8/20 anonim ***** válasza:
ne aggódj, mindenkinek vannak homoerotikus gondolatai, sőt sokaknak kalandjai is, ettől te nem leszel meleg .... ne hagyd magadnak bebeszélni ezt !
2010. okt. 25. 13:52
 9/20 anonim ***** válasza:
ha élvezted meg jó álom volt akor mi a gond?
2010. okt. 25. 14:02
 10/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én még nem álmodtam ilyet, de szerintem, ez Nálad sem jelenti azt, hogy a saját nemedhez vonzódsz. F.
2010. okt. 25. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!