Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Más is álmodott már ilyet?

Más is álmodott már ilyet?

Figyelt kérdés

Lehet hülyén hangzik, de én álmomban aludni szoktam xD

Biztos keveset alszom vagy nem tom...

2010. júl. 7. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Én egyszer azt álmodtam,hogy ott állok a suli előtt,és közben jön a többi sulis az iskolába,és én ott mondogatom mindenkinek,hogy ezt csak álmodom,csípjen meg valaki:D

De mindenki elmegy mellettem,és csak odamondja,hogy ez nem álom:)Szóval vannak ilyenek:)

Tegnap meg azelőtti nap azt álmodtam,hogy ugyanúgy 14 éves vagyok,mint most,nincs pasim meg semmi,de szülök egy kislányt!A tegnapelőtti álmomban csak a szülés után történtek voltak benne.Gyönyörű volt a kicsi,és a rokonaim,szüleim Mandarinnak nevezték el:D

Én meg ott erősködtem,hogy ő az én lányom,nekem kell elnevezni,és ezért Izabellának neveztem el:)

A tegnapi álmomban az egész szülést láttam.Majdnem sírtam,és folyton azt mondogattam,hogy "nagyon fáj,nagyon fáj".De aztán megszületett,és sokkal szebb volt a kislányom,mint a tegnapelőttiben!Csodálatos volt!Itt már Izabellának hívták:)

Még sosem álmodtam ilyen szép álmot,és úgy sem álmodtam még,hogy két napig ugyanarról álmodok:)

2010. júl. 7. 15:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Mandarin X"D ez nagyon jó
2010. júl. 7. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, meg fel is ébredtem az álombeli alvásomból.
2010. júl. 7. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én a zuhanós álmokat utálom....arra mindig felébredek....:S

de van olyan is ahol tök mind1 mi maga a történt de olyan tök homályosan látom csak....de ez egy csomószor van....érdekes dolgok....:O

2010. júl. 7. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

én még ilyet nem álmodtam! de vicces lehet látni magadat alvás közben, vagy álmodban is álmodsz... :D

Én néha olyan félálomban vagyok, hogy tök rossz, mert fennt is vagyok meg nem is, és hiába akarok nem tudok megmozdulni... az nagyon rossz érzés! :S

2010. júl. 7. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyszer barátnőmnél aludtam. Úgy 11 óra fele keltünk. Még nem ébredtünk meg. .. Valamit álmodtam, egyszer csak álmomban fejen dobtak egy kosárlabdával. Kinyitom a szemem, hát a barátnőm keze a fejemen, pont ott, ahol megdobtak. :D
2010. júl. 8. 00:16
 7/9 Unit88 ***** válasza:

nekem 3 féle álmom van:1 sima álom

2 olyan álom melyben egyik osztálytársam a barátnőm (ezek után az álmok után valahogy mindig szerelmes is lettem belé)

3 jós álom, gyakran előfordul hogy álmodom vmit és pár nap múlva megtörténik és akkor emlékszem arra hogy ezt álmodtam a multkor

2010. júl. 8. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer azt álmodtam,hogy felébredek és az ágyam felé jönnek a kinder figurák(régebben azt gyűjtöttem,kb.volt 50db).Nem tudtam megmozdulni pedig már a párnámon voltak.Közben még feltűnt egy zöld mocsárszörny kéz és felébredtem.Mingig valami baromságot álmodom.
2010. júl. 8. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
igen :D nekem is volt olyan h álmomba alszok sőt még olyan is volt hogy álmomba hogy vécéztem xD
2010. júl. 14. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!