Más is álmodott már ilyet?
Lehet hülyén hangzik, de én álmomban aludni szoktam xD
Biztos keveset alszom vagy nem tom...
Én egyszer azt álmodtam,hogy ott állok a suli előtt,és közben jön a többi sulis az iskolába,és én ott mondogatom mindenkinek,hogy ezt csak álmodom,csípjen meg valaki:D
De mindenki elmegy mellettem,és csak odamondja,hogy ez nem álom:)Szóval vannak ilyenek:)
Tegnap meg azelőtti nap azt álmodtam,hogy ugyanúgy 14 éves vagyok,mint most,nincs pasim meg semmi,de szülök egy kislányt!A tegnapelőtti álmomban csak a szülés után történtek voltak benne.Gyönyörű volt a kicsi,és a rokonaim,szüleim Mandarinnak nevezték el:D
Én meg ott erősködtem,hogy ő az én lányom,nekem kell elnevezni,és ezért Izabellának neveztem el:)
A tegnapi álmomban az egész szülést láttam.Majdnem sírtam,és folyton azt mondogattam,hogy "nagyon fáj,nagyon fáj".De aztán megszületett,és sokkal szebb volt a kislányom,mint a tegnapelőttiben!Csodálatos volt!Itt már Izabellának hívták:)
Még sosem álmodtam ilyen szép álmot,és úgy sem álmodtam még,hogy két napig ugyanarról álmodok:)
én a zuhanós álmokat utálom....arra mindig felébredek....:S
de van olyan is ahol tök mind1 mi maga a történt de olyan tök homályosan látom csak....de ez egy csomószor van....érdekes dolgok....:O
én még ilyet nem álmodtam! de vicces lehet látni magadat alvás közben, vagy álmodban is álmodsz... :D
Én néha olyan félálomban vagyok, hogy tök rossz, mert fennt is vagyok meg nem is, és hiába akarok nem tudok megmozdulni... az nagyon rossz érzés! :S
nekem 3 féle álmom van:1 sima álom
2 olyan álom melyben egyik osztálytársam a barátnőm (ezek után az álmok után valahogy mindig szerelmes is lettem belé)
3 jós álom, gyakran előfordul hogy álmodom vmit és pár nap múlva megtörténik és akkor emlékszem arra hogy ezt álmodtam a multkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!