Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy több nyelvet beszélő, diplomás, csinos nő összejöhet egy egyszerű melóssal, vagy ez álom marad?
De érdekes, hogy már mindenki csak végletekben képes gondolkodni. Egy diplomás feltétlenül színházba járó, a magaskultúrában jártas, óriási műveltséggel rendelkező kifinomult entellektüel, a munkás pedig egy lecsúszott alkesz, aki utált tanulni, és sosem olvas, ha egyáltalán tud olvasni.
Szomorú is lenne, ha ilyen lenne a világ! :D
" Egy diplomás feltétlenül színházba járó, a magaskultúrában jártas, óriási műveltséggel rendelkező kifinomult entellektüel"
Pontosan. Ettol ertelmisegi. Ebben kulonbozik toled. Ha neked azt mondjak, hogy Pithagorasz-tetel vagy napfogyatkozas, meg a kerdest sem erted, nemhogy erdemben hozza tudjal szolni. De arra mindig van eszetek, hogy fikazzatok azt, aki tobbre jutott. Mer nem a diploma ad eszet. De. Meg viselkedeskulturat, elvarasokat, minden olyat, ami kiemel a prolik kozul. A semmit akarod bizonyitani.
25
Igen. A diploma értéke hagyott csökkent, már bárki képes megszerezni bizonyos szakokon, ha nem teljesen agyhalott. Hála az elvárások zuhanasanak, és annak, hogy éveket csuszkalhatsz.
Kérdező! Diplomás vagyok, 3 nyelven beszélek...most tanulom a 4.et. mit tudsz nekem nyujtani? Ugy ertem, ha véletlen egy hullámhosszon is vagyunk...mit tudsz nyujtani? Hogyan fogunk randizni, utazni stb? Én fizetem a te részedet is. Valamintfl felszinesség miatt hiaztikézel....miközben, te magad is felszines vagy, hiszen mert neked ugye csak "csinos" nő kell.
"Elvileg az őszinte szerelem nem szabadna, hogy holmi másodrendű világi dolgoktól és anyagiaktól függjön"
Mégis, csinos nőt akarsz. Na hogy van ez akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!