Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit látnátok bele ebbe a válaszba (nem szeretők vagyunk, hanem)?
Nyilván ezt attól kellene megkérdeznem, aki válaszolta, de érdekel, ti mire gondoltok:
Pár hónapja kezdtük a viszonyt a pasival, egyik találkozó után megkérdeztem tőle:
- Mi most szeretők vagyunk?
- Nem. Mint egy szerelmespár.
- Szerelmes vagy?
- Mondom, mint egy szerelmespár.
Jól érezzük magunkat együtt, szóval pozitív értelemben veszem a válaszát, de ez érdekes volt, nem értem, mire gondolt konkrétan.
Jobban belemenni akkor ott nem akartam valamiért.
Ti hogyan értelmezitek?
(Nem kérek fikázásokat amiért félreléptünk, ez már más dolog, a kérdésre koncentráljatok, köszönöm)
Pont azt akarja, hogy ezen agyalj meg álmodozz.
Azt jelenti, egy punci vagy, akit még sokáig akarok dugni.
Pedig magyarul mondta.
A kapcsolat olyan (szerinte)mint a szerelmespárok közt (pl lehet vannak progik, ismeritek egymas baratait, beavatjátok egymast egymás életébe vagy fpgjátok egymas kezét vagy vannak bújós egyutt alvások, vagy ki tudja neki mik azok a jegyek amik szerinte szerelmespárokra jellemzők), szóval minden van szerinte ami szerelemesek kozt van, csak épp szerelem nelkul az egész. Ezért mondja hogy MINT egy szerelmespár.
Nem egy szeretői kalandhoz hasonlit gondolom mert több effekt van benne mint az ürítés.pl kézfogás mozi is akármi
Azt mondta amit hallani akarsz jól érzi magát veled de ennyi
Szeretők vagytok!
Többet tesz bele, mint szimpla szex, mert neki is jól esik az összebújós rész, esetleg vacsora, kézfogás, de ennyiben ki is merül az egész.
Nem te vagy a párja, hanem valaki más, ez megmásíthatatlan tény, akármennyi időt töltötök együtt, akármennyi kávét isztok meg, beszélgettek, lógtok egymás társaságában, bármennyit is flörtöltök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!