Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotokon látnátok, hogy már nem érdeklődik annyira irántatok, mint régen?
Figyelt kérdés
Nem arról beszélek, hogy már ismer, és mindent tud rólad, hanem ha rossz a kedvem már nem akar annyira felvidítani, mint régen, ha valami probléma van már nem akarja annyira megbeszélni, mint régen, már nem kérdez, nem keres annyit, mint régen.. felvetettem többször, hogy hagyjuk az egészet, mert nekem ez kevés, de azt nem akarja. Szinte fáj, hogy ilyen velem. Azt mondja ha bármi van írjak neki, aztán ha írok nem válaszol. Nem mindig, de sokszor. Régen ilyen nem volt. És tényleg próbáltam megbeszélni vele, de mivel őt nem zavarja ez a dolog, ezért nem is ért meg engem. Mit tennétek? Fogadjam el a helyzetet? De fáj. Hagyjam el? De ragaszkodik hozzám, ez végül mindig mellette tart, hisz szeretem. Tud valaki megoldást?2021. ápr. 7. 17:11
1/6 anonim válasza:
Kénytelen leszel a magad érdekében "tököt növeszteni" és tovább lépni.
2/6 anonim válasza:
mondd h legyen boldog az új kiszemelttel
3/6 A kérdező kommentje:
De azt nem értem, hogy ő azt mondja, szerinte nincs gond. Amikor épp beszélünk, akkor érdeklődik, aztán ha erre azt mondom neki, hogy kevés, én vagyok hülyének nézve. Pedig tényleg fele annyira sem érdeklődik, mint mondjuk 2 hónappal ezelőtt. És ha el akarom emiatt küldeni, akkor én vagyok a rossz, pedig ő próbál mindent megtenni. Lehet, hogy nem veszi észre magán, hogy mennyire visszavett?
2021. ápr. 7. 19:12
4/6 anonim válasza:
Tudja ő, hogy hányas a kabát, csak még te nem. Ne lepődj meg, ha pár hónap múlva mással látod meg enyelegni...
5/6 anonim válasza:
Minek tenne bármit is, ha így is vele vagy? Ennek vége, de ha nem szállsz ki, addig fog menni, amíg meg nem lesz az új.
6/6 A kérdező kommentje:
:(
2021. ápr. 8. 15:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!