Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szülés után mikor viszitek a babát kifelé
miért mentek méterekkel a frissen szült feleségetek
előtt?
Figyelt kérdés
Mindenütt azt látom, hogy a pasi már szalad is a gyerekkel szerencsétlen nőt meg 4-5 méterre lehagyja.
Miért csináljátok ezt? Szégyenlitek őt? Vagy csak addig kellett míg megszült utána már nem fontos?
Kérdező, én ebben inkább azt nem értem akkor, hogy a nő miért nem szól, hogy figyu, egy kicsit lassabban légyszi...!? Valószínű náluk baba előtt is ez volt a dinamika. Én 6 évig minden sétánál és túránál meg kellett hogy kérjem a férjemet, hogy egy kicsit alkalmazkodjon már az én tempómhoz, mert kiköpöm a tüdőmet, ha én próbálok az övéhez. A kórházból hazafelé jobban tötyögött, mint én. :D Amióta gyerekünk van, meg megtanult végre kényelmes tempóban sétálni... :D
2024. febr. 28. 16:52
13/21 anonim válasza:
Mikor mi jöttünk haza, nem volt túl meleg kint. November vége volt. A férjem amennyire tudott, annyira közel parkolt, és sietett betenni a gyereket a meleg autóba. Én császármetszés után kiegyenesedni sem tudtam, nemhogy sietni. Azt meg nem vártam el, hogy újszülöttel cammogjon mellettem. Nem ment rá a házasságunk😆
2024. febr. 28. 17:00
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat.
Nem akartam senkit megbántani vagy idegesíteni. Csak szerettem volna érteni mi állhat a háttérben.
2024. febr. 28. 17:38
15/21 anonim válasza:
Most már megkapta a kiskölyköt, aki félig az övé. Magát szereti a gyerekben, a nő már le van szarva.
2024. febr. 28. 17:40
16/21 anonim válasza:
Az első gyerek a júliusi kánikula közepén született, azért rohant vele az apja, mert a klímás kórház után nem volt őszinte a gyerek mosolya. A második novemberi, akkor meg hideg volt. A babák életükben először akkor jutnak ki a szabadba. Az elsőt simán szültem, tudtam tartani a tempót, mert addigra kivették a varratokat, de császár után elég kutya volt.
2024. febr. 28. 18:21
17/21 Ghgj válasza:
Mert menne már haza az otthon melegébe a családjával, és amit módjában áll, elintéz előre, hogy ne kelljen a szükségesnél 1 perccel sem többet a kórházban tölteni. Várja, hogy elkezdődjön a közös élet, amiben nincs benne Gizike meg az ura a szomszéd ágynál.
2024. febr. 28. 18:30
18/21 anonim válasza:
Add be a valopert
2024. febr. 28. 19:26
19/21 anonim válasza:
"Mindenütt azt látom, hogy a pasi már szalad is a gyerekkel szerencsétlen nőt meg 4-5 méterre lehagyja."
Hány kórházban dolgozol portásként hogy ezt mindenütt látod? 🤡
2024. febr. 28. 19:29
20/21 anonim válasza:
Megjegyzem, én is piszkosul szaladnék a kórházból a francba, hogyha tehetném :D, csak sajnos nem megy olyan gyorsan.
De te mit figyelgetsz meg másokat? EZ sokkal ijesztőbb, minthogy a férfi előresiet.
Plusz az én egyik barátom pl 197 centi magas volt, ő amikor szimplán lépett, akkor is loholtam néha mellette. Nem kellett sietnie sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!