Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak szülés után mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szülés után mikor viszitek a babát kifelé miért mentek méterekkel a frissen szült feleségetek előtt?

Figyelt kérdés

Mindenütt azt látom, hogy a pasi már szalad is a gyerekkel szerencsétlen nőt meg 4-5 méterre lehagyja.

Miért csináljátok ezt? Szégyenlitek őt? Vagy csak addig kellett míg megszült utána már nem fontos?

2024. febr. 28. 14:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Mert a korhazi ajtok nem ketszemelyesek, foleg nem cuccal. S altalaban a ferfi intezte a fuvart, o tudja hol all a kocsi, taxi. Kerdezo, tebenned tulteng az ontudat. Kezeltesd magad.
2024. febr. 28. 14:35
 2/21 anonim ***** válasza:
71%

"Férfiak szülés után"

Én még nem láttam férfit szülés után. Közben sem.

Mifelénk a nők szoktak szülni.

2024. febr. 28. 14:37
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Én nem ezt láttam, pedig a terhességem végefelé jópár újszülött hazavitelt végig néztem ctg-re várva. :)
2024. febr. 28. 14:37
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen hülye kérdést...

Szülés után a nők 90%-a nem tud normál tempóban haladni, mivel vagy a hasa vagy a puncija szét van vágva, egy felnőtt férfi meg nem tud tyúk lépésben totyogni a kB 7-8 kilós hordozó Vál meg a 15 kilós bőrönddel a kezében. Ha jobban megfigyelted volna néha bevárják a nőt vagy legkésőbb az autónál megvárják a feleségüket...

2024. febr. 28. 14:39
 5/21 anonim válasza:
98%

Valószínűleg a nő lassabban, nehezebben mozog. Az apuka addigra beteszi a gyereket és a csomagokat a kocsiba, amíg a nő kényelmesen odadöcög.

Nem kell mindig rosszra gondolni!

2024. febr. 28. 14:40
 6/21 A kérdező kommentje:

1-es itt nem az ajtókról van szó. Nem is arról hogy szegény pasi viszi a millió dolgot és majdnem megszakad. Amikor csak a babát viszi és úgy lehagyja a nőt, hogy szegény percekig megy utánuk. Van ilyen és az érdekel, hogy azokban a férfiakban mi játszódik le.

2-es nyilván a nő szült. Így is hosszú lett ez a kérdés, de úgy értettem hogy a feleségük/barátnőjük szülése után mikor mennek haza a kórházból.

3-as köszönöm a válaszod. :)

2024. febr. 28. 14:41
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

Tehát több parnal is végig nézted, ahogy paronkent több perc alatt éri be a nő a férfit?

Lehet azért siet, hogy mivel még fogalma sincs hogy kell bekotni a babát, azzal elszarakodik, be pakolja a cuccokat, hogy utána segitgessen a feleségének kényelemben helyeznie magát.

Vagy szimplán paraszt.

Vagy a feleségnek fonfania kell és ő mondta, hogy menjen előre.

Nem tudhatjuk.

2024. febr. 28. 14:46
 8/21 anonim ***** válasza:
84%

Hány ilyen párt figyeltél meg, melyik kórházakban? Mivel mérted le a távolságot?

Mielőtt nagy általánosságban teszünk egy megállapítást, vizsgáljuk már meg a felhasznált adatok jóságát.

2024. febr. 28. 14:46
 9/21 anonim ***** válasza:
36%
Az én férjem vitte a dolgokat bőrönd , baba és közben nekem is segített sétálni nem hagyott ott” szerintem is ez lenne a normális. Vagy hívni plusz egy főt aki segít vinni a cuccokat hogy a feleségére is figyeljen valaki… inkább minthogy elessen..
2024. febr. 28. 14:47
 10/21 A kérdező kommentje:

Kb 8 ilyen párt láttam. Apuka levitte előre a bőröndöt és csak a baba volt már(Petz Aladár kórházban).

Volt olyan is, hogy a férfi már kint volt a kocsinál a gyerekkel a feleség még a kórház udvarán volt. Ott a szülészettől a kinti parkolóig nagyobb a távolság.

Megértem, hogy akinek mindent egyszerre kell vinni annak tényleg nehéz és nem tud olyan lassan menni. De ha csak a babát viszi akkor meg tudná várni a nőt.

Nem általánosítottam. Nem mondom, hogy minden férfi ilyen. De van ilyen is és nem értettem mi lehet az oka.

2024. febr. 28. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!