Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szülés után mikor viszitek a babát kifelé miért mentek méterekkel a frissen szült feleségetek előtt?
Mindenütt azt látom, hogy a pasi már szalad is a gyerekkel szerencsétlen nőt meg 4-5 méterre lehagyja.
Miért csináljátok ezt? Szégyenlitek őt? Vagy csak addig kellett míg megszült utána már nem fontos?
"Férfiak szülés után"
Én még nem láttam férfit szülés után. Közben sem.
Mifelénk a nők szoktak szülni.
Ilyen hülye kérdést...
Szülés után a nők 90%-a nem tud normál tempóban haladni, mivel vagy a hasa vagy a puncija szét van vágva, egy felnőtt férfi meg nem tud tyúk lépésben totyogni a kB 7-8 kilós hordozó Vál meg a 15 kilós bőrönddel a kezében. Ha jobban megfigyelted volna néha bevárják a nőt vagy legkésőbb az autónál megvárják a feleségüket...
Valószínűleg a nő lassabban, nehezebben mozog. Az apuka addigra beteszi a gyereket és a csomagokat a kocsiba, amíg a nő kényelmesen odadöcög.
Nem kell mindig rosszra gondolni!
1-es itt nem az ajtókról van szó. Nem is arról hogy szegény pasi viszi a millió dolgot és majdnem megszakad. Amikor csak a babát viszi és úgy lehagyja a nőt, hogy szegény percekig megy utánuk. Van ilyen és az érdekel, hogy azokban a férfiakban mi játszódik le.
2-es nyilván a nő szült. Így is hosszú lett ez a kérdés, de úgy értettem hogy a feleségük/barátnőjük szülése után mikor mennek haza a kórházból.
3-as köszönöm a válaszod. :)
Tehát több parnal is végig nézted, ahogy paronkent több perc alatt éri be a nő a férfit?
Lehet azért siet, hogy mivel még fogalma sincs hogy kell bekotni a babát, azzal elszarakodik, be pakolja a cuccokat, hogy utána segitgessen a feleségének kényelemben helyeznie magát.
Vagy szimplán paraszt.
Vagy a feleségnek fonfania kell és ő mondta, hogy menjen előre.
Nem tudhatjuk.
Hány ilyen párt figyeltél meg, melyik kórházakban? Mivel mérted le a távolságot?
Mielőtt nagy általánosságban teszünk egy megállapítást, vizsgáljuk már meg a felhasznált adatok jóságát.
Kb 8 ilyen párt láttam. Apuka levitte előre a bőröndöt és csak a baba volt már(Petz Aladár kórházban).
Volt olyan is, hogy a férfi már kint volt a kocsinál a gyerekkel a feleség még a kórház udvarán volt. Ott a szülészettől a kinti parkolóig nagyobb a távolság.
Megértem, hogy akinek mindent egyszerre kell vinni annak tényleg nehéz és nem tud olyan lassan menni. De ha csak a babát viszi akkor meg tudná várni a nőt.
Nem általánosítottam. Nem mondom, hogy minden férfi ilyen. De van ilyen is és nem értettem mi lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!