Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak akik fiatalabbnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik fiatalabbnak néznek ki, miért hiszik hogy ennek bármi haszna van?

Figyelt kérdés

Vannak ilyenek igen, de igazából csak több csalódást gyűjtenek be amikor a nők lepattintják őket mert megtudják a valódi korukat.

Láttam ilyet, amikor a nő megtudta hogy a pasi 10 évvel idősebb mint ahogy kinéz, már nem akart többet randizni vele.

Szóval erről ennyit.

2024. febr. 28. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ritkán kérnek személyit randin. Erről ennyit.
2024. febr. 28. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Akkor se fog jutni neked nő pubi, ha kiiktatod a konkurens férfitömegeket még mindig.

A pelyhes valagú, nincstelen fiúcskákra legfeljebb a pedofilok kattannak.

2024. febr. 28. 12:21
 3/8 A kérdező kommentje:

# 2

éppen erről beszélek!

hogy nem az számít hogy egy férfi milyen fiatalos vagy izmos hanem hogy mit tett le az asztalra!

2024. febr. 28. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

Te miről beszélsz kérdező?

Magamból indulok ki,mikor randira kerül a sor, a lány/nő már tudja a nevemet és a koromat

( különben név alapján már facen le is tudd csekkolni)

Volt már olyan,hogy 33 évesen egy 22 éves egyetemista csajjal randiztam, és igen tudta a koromat.

2024. febr. 28. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az egóból pláne mondjuk 40-50 éves pasik. Egyébként pedig szokatlan ha csak ezért szakít a csaj vele de teljesen felesleges kamuzni az életkor miatt
2024. febr. 28. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmi. Főleg így, hogy betöltöttem a harmincat. Van, hogy ismerkednének velem ilyen 20 év körüli csajok, amint megtudják a korom, már vége is. Valamilyen szinten megértem őket.
2024. febr. 28. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Te most a népet akarod meggyőzni az igazadról?

Mert úgy tűnik csak azért jöttél ide, hogy mindenkit meggyőzz az igazadról.

Ami egyáltalán nincs mindig így.

2024. febr. 28. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi a fő lényege a kérdésednek? Mert csak a saját véleményedet hangoztatod, az meg tuti igaz a szemszögedből nézve:).
2024. febr. 28. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!