Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolat mindig bukta?
Teljesen véletlenül összefutottam az egyik exbarátommal, tiniszerelem volt a miénk 10 éve. Átmentem hozzá beszélgetni, olyan bizalmat és őszinteséget még senkivel nem éreztem (anno még vele sem), mint azon a hétvégén. Mintha nem is lett volna ez a 10 év, persze azért felnőttek lettünk időközben, ez érezhető volt és beszéltük is.
Este én kezdeményeztem szexet, ő belement. Megbeszéltük, hogy egyikünk se akar most párkapcsolatot, de ez a bizalom és a gyengédség mindkettőnknek jól esett, erre van most szüksêgünk.
Mik a tapasztalatok? Előbb-utóbb többet akar valamelyik fél?
5. Nagyon igaz ez. Még 20 éves korom alatt szexeltem olyan férfiakkal akik a minimumot se tették meg értem (a legminimum, hogy ő kezdeményez, ezzel magára is vállalva az esetleges felelősséget), de már akkor is hiba volt.
A kérdésre.. ha a buktát úgy érted, hogy előbb utóbb valaki többet akar, akkor szerintem igen. Valaki előbb utóbb mindig.
Sok fiú barátom volt, a legtöbb többet akart tőlem. És egy férfi egyszer el is magyarázta, ha egy nővel neki olyan jó az összhang, hogy az barátság legyen, mert olyan bizalom van, plusz az a nő vonzó is, akkor már mi a fenéért ne lenne szerelmes?
Érzelmileg bukta lehet nagyon! Meg ez a barátság extrákkal majd, hogy nem szeretői viszonynak is nevezhető, és csak akkor működhet ha érzelmileg teljesen el tudtok határolódni. Viszont előbb utóbb az egyik fél biztosan többet akar majd, vagy ki akar lépni, mert esetleg feltűnt valaki. Mindkét estet csak bonyodalmakat szül.
Voltam én is hasonló szituban, az egyik kollégával. Jó volt vele a szex, de nem ugyanazok voltak a céljaink, gyereket akart meg esküvőt. Mindig kérdezgettem is, hogy van-e valaki képben, de tagadta, aztán meg lebukott hogy mégis.
Eleve az is rossz volt, hogy az ember számított az együttlétre, hiszen igazából a testi vágyak kielégítése a cél, és ugye ez egyszeriben megszűnt, de az is fájó, hogy ha egy ilyen barát hazudik az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!