Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal kapcsolat mindig bukta?

Figyelt kérdés

Teljesen véletlenül összefutottam az egyik exbarátommal, tiniszerelem volt a miénk 10 éve. Átmentem hozzá beszélgetni, olyan bizalmat és őszinteséget még senkivel nem éreztem (anno még vele sem), mint azon a hétvégén. Mintha nem is lett volna ez a 10 év, persze azért felnőttek lettünk időközben, ez érezhető volt és beszéltük is.

Este én kezdeményeztem szexet, ő belement. Megbeszéltük, hogy egyikünk se akar most párkapcsolatot, de ez a bizalom és a gyengédség mindkettőnknek jól esett, erre van most szüksêgünk.

Mik a tapasztalatok? Előbb-utóbb többet akar valamelyik fél?

2024. febr. 26. 23:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#9, hát igen ez benne van a dologban, ezt el kell fogadni.
2024. febr. 27. 00:45
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

Akkor el is mondta amit irtam. Nem akarja hogy raolvasd h kihasznált.

Most nem lennél annyira bizonytalan sem ebben a pasiban ha a pasi tenne arról, hogy láthasd azt, hogy rád van állva akar tesz érted.

Eddig ezt nem alapozta meg.

De te így lefeküdtél vele.

Hogy akkor se tudtad mi van, de most sem.

Majdcsak megmutatja magát mit akar mit nem.

2024. febr. 27. 00:50
 13/24 anonim ***** válasza:
43%

Én amikor még bizonytalan voltam(mivel szakításban voltam az exem meg várt is otthon mintha mi se történt volna), nekem a tinikori pasim eléggé meggyőző érveléseket sorakoztatott fel hogy döntsek végleg akkor ha mar söntőtten (szakítottam), hagyjam őt, de nagyon gondoljam is meg mert ha vele vagyok hátraarc sincs.(tehát találkozás itán kb 1 órával már ezt emlegette hogy én vele vagyok és eszembe ne jusson akkor más ha ezt én vállalom vele) Es ez(a lényegi dolgok) szex ELŐTT lettek megbeszélve.

Es már másnaptól a párjaként kezelt és mutatott be mindenkinek. És hatalmas döntés volt neki is nekem is 10 év teljes kapcsolattartás nelkul után órákon belül hogy hozz, egy ilyen döntést.

2024. febr. 27. 01:15
 14/24 anonim ***** válasza:
*döntsek végleg akkor ha már döntöttem
2024. febr. 27. 01:16
 15/24 anonim ***** válasza:
(Kb olyan volt mint a mátrixban hogy a pirosat vagy a kéket veszed be, így dönteni. De neki is. Mindketten így döntöttünk egymás mellett első nap 10 év után.)
2024. febr. 27. 01:24
 16/24 A kérdező kommentje:
Hallod ne itt írj már regényt légyszíves.
2024. febr. 27. 01:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Csak jeleztem hogy nem ártott volna konkrétan beszélgetni is. Pótold amit kihagytál.
2024. febr. 27. 01:52
 18/24 A kérdező kommentje:
Nézd, csak beszélgettünk, előtte is, utána is (utána már többről is). Az én sztorim kb mellékes, hiszen a negyedét nem írtam le a törtênteknek. Tapasztalatokra voltam kíváncsi, nem a helyzetem kivesézésére, mert jelen helyzetben nincs gondja ezzel egyikünknek sem. Később akadhat, de az majd kiderül.
2024. febr. 27. 02:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor akadhat ha az egyik fél túlgondolja, többet kezd el érezni, vagy nem szeretné befejezni ha párja akad a másiknak. Párkapcsolat ebből nem igazán lesz, mert "vigasztalódtok" egymással. Mondjuk hamis érzések lehetnek belőle főleg ha előre félsz, nem vagy a toppon, a magány, csalódás miatt a "hirtelen törődés" okozhat fellángolást nyugodtan.
2024. febr. 27. 07:31
 20/24 anonim ***** válasza:
78%
Életemben 1x kezdeményeztem pasinál szexet. Abból az 1 alkalomból nem is lett több. És nem azért, mert rossz volt a szex, nagyon is jó volt, csak ő valóban nem akart semmit tőlem. Egyébként így sem bántam meg, hogy megtörtént. Azt sajnálom inkább, hogy nem voltam elég érdekes számára. De ezen nem tudok változtatni. Azóta már megnősült, a jelek szerint megtalálta a hozzávaló nőt. Bár 1 éve rám írt, hogy végiggondolta az életét, és hiába nem volt folytatás, de az az egyetlen alkalom az egyik legjobb dolog volt az életében. Nem tudtam mit írni rá. 😀
2024. febr. 27. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!