Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsolat mindig bukta?
Teljesen véletlenül összefutottam az egyik exbarátommal, tiniszerelem volt a miénk 10 éve. Átmentem hozzá beszélgetni, olyan bizalmat és őszinteséget még senkivel nem éreztem (anno még vele sem), mint azon a hétvégén. Mintha nem is lett volna ez a 10 év, persze azért felnőttek lettünk időközben, ez érezhető volt és beszéltük is.
Este én kezdeményeztem szexet, ő belement. Megbeszéltük, hogy egyikünk se akar most párkapcsolatot, de ez a bizalom és a gyengédség mindkettőnknek jól esett, erre van most szüksêgünk.
Mik a tapasztalatok? Előbb-utóbb többet akar valamelyik fél?
Akkor el is mondta amit irtam. Nem akarja hogy raolvasd h kihasznált.
Most nem lennél annyira bizonytalan sem ebben a pasiban ha a pasi tenne arról, hogy láthasd azt, hogy rád van állva akar tesz érted.
Eddig ezt nem alapozta meg.
De te így lefeküdtél vele.
Hogy akkor se tudtad mi van, de most sem.
Majdcsak megmutatja magát mit akar mit nem.
Én amikor még bizonytalan voltam(mivel szakításban voltam az exem meg várt is otthon mintha mi se történt volna), nekem a tinikori pasim eléggé meggyőző érveléseket sorakoztatott fel hogy döntsek végleg akkor ha mar söntőtten (szakítottam), hagyjam őt, de nagyon gondoljam is meg mert ha vele vagyok hátraarc sincs.(tehát találkozás itán kb 1 órával már ezt emlegette hogy én vele vagyok és eszembe ne jusson akkor más ha ezt én vállalom vele) Es ez(a lényegi dolgok) szex ELŐTT lettek megbeszélve.
Es már másnaptól a párjaként kezelt és mutatott be mindenkinek. És hatalmas döntés volt neki is nekem is 10 év teljes kapcsolattartás nelkul után órákon belül hogy hozz, egy ilyen döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!