Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön a lakásom felújító "munkás" pasi?
Ismerem már régről, de akkor még férjnél voltam, mikor megismertem, így csak beszélgettünk pár mondatot mikor boltban pl találkoztunk.
Most újítatom fel a lakásom és őt hívtam, mert amúgy nagyon jó szakember. Már közel egy hete gipszkartonoz, meg mindent felújít és ugye mikor otthon vagyok munka után, még ő is ott van, beszélgetünk munka közben, kávét főzök neki, és azt érzem, mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz. Bókol, dicséri a külsőm, meg hogy végre egy nő, akivel lehet intelligensen beszélni (diplomája van, de inkább vállakozó lett, mert ebben több a pénz, szóval nem az a tipikus nők után füttyögő proli munkás). Egyre jobban kezdem negkedvelni, és attól, hogy a lakásomban vagyunk, nem akart megd*gni vagy ilyesmi. Kérdezte, hogy nincs - e kedvem valamikor este vacsorázni menni. Igent mondtam. A válásom óta senkim nem volt , ő is elvált, neki is csak a munka létezett eddig, szóval kíváncsi vagyok, mi alakul. Örülnék valami komolyabbnak, de nem vagyok ellene annak sem ,ha csak kiéljük a vágyainkat, bár nem olyan fajta ő, mindig komoly kapcsolatai voltak. Nagyon szeretek vele lenni,és holnap este lesz a vacsi. Amúgy ő 42, én 35 éves vagyok. Ti kezdenétek így egy kapcsolatot? Végülis azt gondolom, veszíteni valóm nincs.
Naná, hogy kezdenék! Tökjó! Remélem, szép és hosszú kapcsolat lesz! :-)
40/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!