Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz nőként egy ilyen viselkedés?
Nem kell 50 éves koráig várni, már rég túl lehetne rajta barátság extrákkal fajta kapcsolatban haverrral, aki nem nézi házhoz járó qrvának.
De menjen el hozzá, nem én nekem esne rosszul utána bármikor, hogy csak arra voltam jó.
Szívesen belemennék, de érdekel a személyed, nem csak a szex.
Ha tapasztalatlan vagy, nekem bejön, szívesen tanítok.
45/F
Biztos hogy nem így akartam volna elveszteni a szüzességem, hogy odautazok egy szinte idegen pasihoz, akinek tudom hogy csak egy 10 perc szórakozás lennék. Ennél még komolyan az is jobb ha összismerkedsz itt #12-vel...
Ha odautazol egy dugásért tuti ribinek gondol, de ha megtudja hogy szűz vagy, az meg olyan ellentmondás, hogy lehet az is maradsz.
Egyébként azt csinálsz amit akarsz, csak tudd hogy ez így elég gáz, meg azt is hogy nem érdekled, de ha már ugymond felajánlkozol, akkor nem fog visszautasítani.
Hozzáteszem egy nagyon vonzó pasihoz lehet én is utaztam volna, elvégre nekem is szórakozas akkor is ha csak 1 alkalom, azt meg pont lesz.rom mit gondol, ha csak nincsenek közös ismerőseink. De nem első alkalommal, igaz nem is 30 voltam akkor (hanem 20).
" Írta h menjek fel hozza..hat így egyből nem akartam. Nem tudtam eldönteni érdeklem e vagy sem."
Olyan szinten érdekled, hogy utazz el hozzá, menj fel hozzá, és akkor nagy kegyesen megkúr, aztán viszlát. Ha tényleg így akarod elveszíteni a szüzességedet, hát rajtad áll. De az illető hozzáállása az maximum ennyi feléd. Esetleg ha bejött neki a dolog még hív később is, de simán lehet hogy lepattint majd, ráadásul szó nélkül eltünve hiszen az a könnyebbik út. Sőt mivel nincs tapasztalatod ezért valószínű le fog pattintani, mert arra jut majd hogy rossz veled a szex. Ez a típus sokszor csakis ezt nézi, illetve a kinézetet. Szóval döntsd ezalapján, hogy mit is akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!