Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz nőként egy ilyen viselkedés?
Én nem mennék fel ha szűz lennék ha nem egy idegenhez.
Baszki azért hív hozzá, hogy megdugjon minden teketória nélkül, bár még azt se tudhatod nem-e erőszakoskodna, vagy még rosszabbra képes.
Nem félted az életed?
Különben meg már másodszor kerested te fel és nem igazán érdeklődő feléd. Szerinted ismerkedni akar? Csakis szexet akar. Te belézúgsz ha lefekszel vele és azt csinál veled amit akar míg meg nem un.
Tök mindegy, hogy te szerelmes vagy, vagy se. Ő nem akar veled komolyan ismerkedni.
Semmi tisztelet nincs benne irántad!
Komolyan ilyen "férfira" pazarlod az idődet?
Bakker még egy fiúbarát is jobb lenne első, száz szexre, mint ő.
Ne legyen már lenn a léc, jó?
Menj fel ha annyira vonz téged. Te dolgod. Én nem mennék fel hozzá még akkor se ha ismerném régóta, mert tényleg csak szexre akar téged. Én többet is szeretnék mint egy lyuk lenni.
Na de ha neked belefér hajrá.
LOL. Neki kéne hozzád még szexre is és nem fordítva.
Mi vagy te házhoz járó prosti, vagy házon belül lévő prostituált számára? Komolyan úgy akarod elveszíteni a szüzességed, hogy semminek se tart?
Komolyan úgy akarod elveszíteni a szüzességed, hogy semminek se tart?
Így van. Várjon szépen 50 éves koráig a szerelmes hercegre, fehér lovon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!