Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnatok ha csajotoknak/baratnotoknek azt irna az egyik kollegaja privatba neki,hogy “csinos vagy”?
#19 és #20. A zavar nálam volt, azt hittem az a baja, hogy válaszolsz ezekre. De akkor pi t az, hogy nem. Érdekes egyébként. Én örülnék, ha a csaj ilyen határozottan utasítana vissza minde külső tényezőt.
Sajnos ez elég ritka már.
21 a másiknak volt az a baja hogy szerinte meg nem tartok 3 lépést a pasiktól🤣
Pl nala meg volt olyan mikor bemutatott egy újabb haverjának hogy a haverja előadta a laza vagány arcot es úgy mutatkozott jekem be hogy xy vagyok, nőgyógyász :)
Na es lettem ez miatt is leoltva a barátom részéröl. Hogy biztos latják a pasik hogy velem igy lehet poenkodni szemelyeskedni mert szerinte en nem tartok 3 lépest nem az jön le rólam a pasiknak.
Egyik barátomnak tehát teljesen az ellenkezője volt velem a baja, mint a másiknak🤣 igy feleljen meg a pasiknak az ember lánya🤣
Szóval egyik baratom azon volt kiakadva ahogy leoltom a pasikat a másik meg ilyen random szitukon, hogy velem biztos azért kedvesek vagy nyomulnak, mert vmiféle nyitottságot látnak rajtam.
Talán igy tiszta a kép. 2 kulonböző pasirol írtam.
Mivel védte a pasit akit tiltok. Tehát magát mellé sorolta/kategorizálta be.
Lehet csak férfi ego hogy beszélek én a pasikkal de lehet az is hogy vele érezte magát közösnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!