Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnatok ha csajotoknak/baratnotoknek azt irna az egyik kollegaja privatba neki,hogy “csinos vagy”?
nekem megírta hogy 1-2vel lefeküdt
12 a láttalak jó a s.gged üzenetű pasitol megkerdeztem ha már annyira ismer akkor árulja már el ő ki vállalja már magát. Adtam erre neki 10 masodpercet. Es szamoltam neki irásban 10 9 8 7...1 nél letiltottam.
Ez volt a reakciom.
A baratomé meg: miert tiltottad. Szerinte ez bók volt, nem írt semmi rosszat. Még a pasit védte.
(Az a pasi nem is köszönt ket sort se cseteltem vele korabban kizarolag ennnyit írt rám légből amit itt leirtam. Semmiféle kedves udvariasság nem volt ebben)
18 semmifele zavar nincs sehol.
Szerintem az volt a baja ahogy én pasikat offolok tiltok. Betehetett az egojának mert ő is pasi. Es hirtelen reflexbol a pasit kezdte el védeni.
De ez csak tipp.
Sz.rom le az exeket.
Ja az is betett az egojanak hogy dobtam.
A pasik márcsak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!