Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondhatom a páromnak,h a g*cis zsebit a kukába dobja, mert zavar?
Alapból nem zavar ha a földön van pár szemét, de ha g*cis zsebi van szemelott a földön az már igen.
Frusztrál,hogy nyilvánvalóan nélkülem csinálta. És nem az a baj,hogy csinálta meg hogy nélkül, hanem hogy szemmel látható nyoma van.
Jó meg kicsit az is mert nélkülem,mert velem meg már 2 hete nem volt. De mivel nem adtam rá jelet, h szeretném, meg idő hiány miatt sem volt, így csak egy parányit zavar. Nem tudom miért.Talán mert kihagyot a jóból 😅
A válaszokból tökéletesen látszik, milyen nagy az isten állatkertje, beleértve magát a kérdezőt.
Tényleg ezt meg kellett kérdezned? Ha a szart nem húzza le maga után, akkor megkérdezed itt, hogy szabad-e szólni érte?
Utolsó! Tegnap volt egy ilyen kérdés is😅.
Persze hogy szólhatsz érte. Sőt kell is. Ha csak nem akarod egy igénytelen recskázó emberrel élni.
Szerintem is bizarr, hogy ilyen kapcsolatok vannak. Szexeltek, de nem mersz neki szólni egy olyan apróság miatt, hogy dobja ki a szemetet a kukába.
Lehet én vagyok extrémen nem túlagyalós, de ilyen dolgokon egy pillanatig nem szoktam gondolkodni, hogy mondjam-e neki vagy sem. Sőt, ennél komolyabb dolgokon sem. Mi lesz, komolyan, megsértődik és szakít veled szerinted, ha szólsz neki? Vagy mi? Nem értem, ezek az emberek ilyen családokban nőttek fel, ahol semmiért nem lehetett szólni? Próbálom a logikát megérteni, anya-apa megállás nélkül ordibálhatott egymással otthon, ezért nem mertek a párotokkal beszélni ti sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!