Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha zavar, hogy túlságosan nyomul rám a pénztáros lány?
Már előre látom, hogy a gyakoris trollok szétfognak szedni, a lényeg, hogy a közelben séta távolságra csak egy bolt van, a többihez autóba kéne ülnöm.
És pár hónapja jött egy új pénztáros, aki nagyon zavaróan nyomul rám, folyamatosan ha bemegyek a boltba, akkor rohan be a pénztárba, és integet, hogy menjek oda hozzá fizetni, folyamatosan megdicséri, hogy hogyan öltöztem fel, (volt, hogy direkt otthoni vállalhatatlan ruhába mentem, és azt is megdicsérte) folyamatosan kérdezget, hogy hogy hívnak, hol lakom, utalgat rá, hogy meddig dolgozik, és, hogy utána szabad, stb, és egyszerűen az egész kellemetlen nekem, pláne, hogy nem is keresek jelenleg barátnőt.
Gondoltam rá, hogy megmondom neki, hogy nem jön be nekem, de onnantól ugyanolyan vagy talán még kellemetlenebb lenne bejárnom oda.
Vagy járjak másik boltba csak ezért?
"Ne haragudjon, nem szeretném, hogy kellemetlenül érezze magát - de nem ismerkedni szeretnék!"
Talán a fenti megfogalmazás elég asszertív típusú visszautasítás ahhoz, hogy ne sértődjön meg.
Ne legyen kellemetlen.
Én biztosan közölném, hogy "Hölgyem, vásárolni jöttem, nem ismerkedni"
Vagy ha gondolod, ne állj be hozzá sorba, maradj elutasító, ne járj oda (menj boltba akkor, amikor amúgy is vezetsz), de szerintem az egyenes beszéd hatásosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!