Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged motivál a kapcsolatod?
A mostani kapcsoaltomban ugy erzem semmit nem fejlodok, sot egyenesen vegetalok. Egy eve vagyunk egyutt es azt erzem sehova nem haladunk, semmi nem tortenik.
Eleinte lelkes voltam, pozitivan alltam a kapcsolathoz, szereztünk sok elemenyt stb, de felev utan rajottem, hogy talan nem lesz ebbol semmi vagy evekig kell majd varnom arra történjen valami. (Eljegyzes, koltozes, hazassag, csalad)
De en nem akarok varni, utolso kapcsolatom mutatta meg mennyire ertekes az idonk es nem szabad huzni, elni kell az eletet haladni folyamatosan.
Kozben nagyon sok uj embert ismertem meg es sokan kifejeztek vonzalmukat irantam es mindenkit elutasitottam/elutasitok, de ohatatlanul motoszkal a fejemben, hogy meddig varjak meg? Sehova nem haladunk a mostani kapcsolatban nem latom, hogy lathato idon belul lesz valtozas…
Titeket motival a parotok? Fejlodtok?
20, mondjuk 12 ev jaras utan is lehet a hazassag vegeter 1 honap mulva. Sok ilyet ismerek, hogy 8-10 evig jartak majd hazassag utan kb azonnal valtak.
Ha megkerne a kezem fel ev mulva akkor is meg egy ev lenne a hazassagig szoval mar 2,5 eve jarnank amugy meddig varjon egy 40eves pasi? Jarjon a baratnojevel 5-6 evig?
Egyebkent mi mindennap egyutt szoktunk aludni az elso perctol fogva. Kb 2 vagy 3 este maradt ki. Nyaraltunk is mar, eltunk at nehez idoszakokat is, veszekedtunk is mar, mentunk baratokkal nyaralni, kirandulni, egyutt is, millio programon resztvettunk, családjainknál is voltunk nem egyszer stb. Szerintem felnottkent mar nem oke a levegobe elni.
De elfogadom, ha masnak az. Elvileg egy kapcsolatban kellenek celok, de en sem vagyok valami jo a kapcsolatokban sajnos ilyenben meg nem volt reszem, hogy olyan parom legyen akivel kituzunk celt es hajtunk erte. Olyan volt aki motivalt, de ilyen meg nem.
Azért, mert 1 év után marhára beteges amit te akarsz. Mi van azt hitted, hogy azért,mert 40 éves mindjárt szalad minden kérésed teljesíteni? Haha. Hol élsz te drága?
Nem kötelező semmiben sem eleget tennie neked és neked se neki. Belülről kellene fakadnia az egésznek és nem(csak) azért, hogy téged boldoggá tegyen hanem saját magát is.
Mégha csak arról lenne szó, hogy külföldre akarsz menni dolgozni és ő nem akarna akkor se veheted rá, hogy de akarja. Nyilván ha eleget tenne neked előbb utóbb kifutna a bableves, mert nem önszántából ment ki veled.
Ha ő még nem akar feleségül venni 3 év után se akkor nem akar. Nem tudom minek erőlködsz.
Nem te vagy a világ és az ő szeme fénye, nem kívánságműsor ő hanem ember célokkal, érzésekkel és nem tart ott ahol te jársz. Nem is fog kérdező, mert te tönkre fogod tenni a kapcsolatot az erőszakos magatartásoddal. Ez a kapcsolat halálra van ítélve már most.
Lehetetlent vársz tőle 1 év után, meg még 2 év után is úgy lenne.
Nem motivál, elégedetlen és türelmetlen vagy, ő pedig sértésnek vesz dolgokat. Nem történik semmi, mert nem csináltok semmi olyat, amit mind a ketten élveznétek.
Fél éve elégedetlen vagy, nem érzed jól magad a kapcsolatban, és nem látod a boldog jövőt vele.
Akkor ne várj tovább a nincs mire.
De mucika, az 1 év és a húsz év között vannak am átmenetek. Értem, hogy úgy érzed, ketyeg az óra (bár egyébként baromira nem), de akkor sem normális, hogy egy kvázi idegennek akarsz szülni. Mondjuk nekem aztán mindegy, csak csori gyereket fogom sajnálni.
Éltél már együtt egyáltalán valakivel? Nem úgy tűnik. Ha így lett volna tudnád, hogy együtt aludni x napot és 0-24 együtt lenni a másikkal baromira nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!