Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged motivál a kapcsolatod?
A mostani kapcsoaltomban ugy erzem semmit nem fejlodok, sot egyenesen vegetalok. Egy eve vagyunk egyutt es azt erzem sehova nem haladunk, semmi nem tortenik.
Eleinte lelkes voltam, pozitivan alltam a kapcsolathoz, szereztünk sok elemenyt stb, de felev utan rajottem, hogy talan nem lesz ebbol semmi vagy evekig kell majd varnom arra történjen valami. (Eljegyzes, koltozes, hazassag, csalad)
De en nem akarok varni, utolso kapcsolatom mutatta meg mennyire ertekes az idonk es nem szabad huzni, elni kell az eletet haladni folyamatosan.
Kozben nagyon sok uj embert ismertem meg es sokan kifejeztek vonzalmukat irantam es mindenkit elutasitottam/elutasitok, de ohatatlanul motoszkal a fejemben, hogy meddig varjak meg? Sehova nem haladunk a mostani kapcsolatban nem latom, hogy lathato idon belul lesz valtozas…
Titeket motival a parotok? Fejlodtok?
Szellemileg is, műveltségben is. Egymást motiváljuk a másik munkájában is. Ötleteket adunk egymásnak, segítünk, ha kell. Mindig van témánk, amin értelmesen lehet akár vitatkozni is.
Ezért a személyeskedő viták kimaradtak az életünkböl is.
Az öcséméknél látom, hogy képesek azon veszekedni, hogy ki hagyta nyitva a fogkrémes tubust.
Ez az én szememben azt jelenti, hogy üres a kapcsolatuk, alacsonyan repülnek, beszűkült a látásmódjuk és a szempontjaik is.
1, Gratulalok a kapcsolatodhoz! Ez igen ritka lehet amit leirsz. Megkerdezhetem hol talaltatok egymasra es miota alkottok egy part?
Amikor a baratommal beszelgetek sokszor elfajul, mert sertesnek erez jelentéktelen szavakat, mondatokat amik nem is szolnak ellene. Ha elkezdem magyarazni, hogy nem ellene volt képtelen elengedni es megszakad a beszelgetes.
Jah, oké. Értem már.
Hát 1 év után azért sok amit szeretnél, nem is ismeritek egymást úgy ahogy kéne.
Mennyi idősek vagytok, mik a körülmények? Ha nem éltek együtt, milyen eljegyzesrol, házasságról beszélsz? Ismerkedés alatt nem jöttek fel ezek a témák?
Egyébként igen, normális esetben motivál egy kapcsolat. Vágysz arra, hogy fejlodjetek együtt, anyagilag is, közös otthon, otthoni dolgok, autó, utazás…illetve abban is motivál, hogy egyenlőség, emberileg fejlodj, fejlodj a munkában, hogy többet tudj tenni a kapcsolatba, tudjatok miből élményeket szerezni…
Mi motiváljuk egymást és tervezzük is a jövőnket. Majd szeretnénk házasodni, családot. Igazából teljesen kiegészítjük egymást. Kérés nélkül intézzük a másik dolgát, ha esetleg el van havazva, ő a bíztatásomra ment vissza a régi munkahelyére és azóta jobban keres, én most nézelődök és ebben ő sem hagy cserben. Lassan majd az összeköltözés is jöhet, de előbb térjen haza.
Neki köszönhető egy új hobbim is ami mára közös lett.
29/N
Kérdező de 1 év után ugyan miért kéne, hogy motiválja a gyermekprojekt? Vagy bármi más? Azt se tudja, hogy együtt maradtok-e, igazából te neked se van róla fogalmad.
Nem elég az, hogy mondta neked miszerint gyermeked szeretne majd? Teljen már el legalább 2-3 év és akkor már inkább van értelme rákérdezni hogyan is látja a jövőt.
Óriásian szaladsz.
A kapcsolat nem arról szól, hogy motiváljon eljegyzésre vagy bármi másra.
9, nem ugy ertettem, hogy azonnal gyerek. De amennyiben tudja, hogy szeretne akkor lehetne az tema, hogy 2 ev mulva belevagunk es addig mit kellene elerni, hogy ez megvalosuljon.
O 40 eves, en 30 szoval mindkettőnknek idealis lenne akar a hazassag. En nem szeretnek meg 2-3 evet csak ugy lenni majd eljegyzes es 1-2 ev mulva hazassag es akkor 36 evesen gyerek o is mar 46 lenne akkor..
De nem is a gyerek a lenyeg most, hanem az, hogy egyaltalan motivaljon barmiben is, mert ugy erzem miota velem van csak kuszkodok a motivacioval es semmi pozitiv jovokepem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!