Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged motivál a kapcsolatod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged motivál a kapcsolatod?

Figyelt kérdés

A mostani kapcsoaltomban ugy erzem semmit nem fejlodok, sot egyenesen vegetalok. Egy eve vagyunk egyutt es azt erzem sehova nem haladunk, semmi nem tortenik.

Eleinte lelkes voltam, pozitivan alltam a kapcsolathoz, szereztünk sok elemenyt stb, de felev utan rajottem, hogy talan nem lesz ebbol semmi vagy evekig kell majd varnom arra történjen valami. (Eljegyzes, koltozes, hazassag, csalad)

De en nem akarok varni, utolso kapcsolatom mutatta meg mennyire ertekes az idonk es nem szabad huzni, elni kell az eletet haladni folyamatosan.

Kozben nagyon sok uj embert ismertem meg es sokan kifejeztek vonzalmukat irantam es mindenkit elutasitottam/elutasitok, de ohatatlanul motoszkal a fejemben, hogy meddig varjak meg? Sehova nem haladunk a mostani kapcsolatban nem latom, hogy lathato idon belul lesz valtozas…

Titeket motival a parotok? Fejlodtok?

2024. febr. 21. 12:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

Én nem tudom komolyan, hogy mit akarsz tőle. Teljesen más férfival kéne lenned, mondjuk ki: korban hozzád illőt, akivel még lenne időd. Vele is azért, de ha képtelen vagy várni akkor fölösleges minden.

Dolgoztok gondolom. Lerakni rakhattok bármire. Az az igazság, hogy még a közös kassza is sok lenne jelenleg.

Mindennek megvan a maga ideje.

Nem hagyod, hogy kiforrja magát a kapcsolat, eljusson ahhoz a ponthoz amikor megfelelő lenne.

Nekem úgy jön le, hogy nem azért vagy vele, hogy boldog légy hanem azért, hogy bekösse a fejed örökre!

Így nem lehet működtetni egy kapcsolatot kérdező...

Most van annak az ideje, hogy örültök egymásnak, ismerkedtek még, összeköltöztök és megintcsak ismerkedtek és csak aztán a többi.

Nem kell eljegyzés ha neked nem fontos, de akkor is ismerkedni kéne még...

2024. febr. 21. 12:54
 12/25 anonim ***** válasza:
68%

Igen. Igaz, még csak fél éve vagyunk együtt, de már sok különböző élethelyzetben láttuk egymást, hasonlóan gondolkodunk, hasonló az értékrendünk és oda vagyok érte. Egyre többet gondolkodok a közös jövőnkön és hogy szeretnék ehhez megteremteni egy megfelelő környezetet.

Korábban nem érdekelt annyira a szakmai fejlődés, de ő motivál ebben, hogy előrébb lépjek (nagyon jó a helyzet előrelépés nélkül is, amiért nagyon hálás vagyok, mielőtt valaki félreértene).

Abban is motivál, hogy jobb ember legyek.

Meg abban is, hogy tanuljak nyelveket és, hogy felfedezzem a világot (vele).

2024. febr. 21. 13:09
 13/25 A kérdező kommentje:

11, az igaz, hogy a velem egykorúak vagy fiatalabbak sokkal jobban hasonlitanak gondolkodásban hozzam.

Nem csak azt akarom, hogy bekossek a fejem es mindegy ki az. Egy eve vagyunk egyutt szerintem az mar idealis lenne továbblepésre felnottkent. De igen nekem a hazassag igenis fontos. Mindig azt gondoltam, ha valakit szeretek akkor nem kerdes, hogy vele akarok mindent. Nem szeretem ezt a uljunk a fenekunkon x evig csak ismerkedjunk, mert ezt igy kell. 5 ev mulva pedig johet ez vagy az, mert ez a szokas.

2024. febr. 21. 13:11
 14/25 A kérdező kommentje:
12, tovabbra is csak gratulálni tudok es minden jot kívánok nektek :)
2024. febr. 21. 13:13
 15/25 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem egyáltalán nem kéne, hogy más motiváljon téged, benned kellene, hogy legyen az érzés tőle függetlenül.

Ha motivál valaki akkor az véleményem szerint egyenlő azzal, hogy tudod nagyon jól, hogy nem vagy elég számára és meg akarsz neki felelni.

Kösz, de nem.

Párod nélkül is el lehet érni bármit ha van erőd, akaratod, kitartásod.

Amúgy meg nem kell előre világba tervezni se. Sose tudhatod mit hoz a jövő.

Élni kell a mának és amikor úgy érzitek, hogy lépcsőfokot kell ugrani akkor megteszitek.

Lehet pont egy kiadós szex után kerül rá sor, hogy elmondja mit szeretne, miről álmodik.

Talán egy kirándulás során lep meg egy gyűrűvel.

Úgy gondolom semmi értelme "motiválni" egymást jövőképpel kapcsolatban. Érezni kell mindkettő félnek és kész.

Ha valamelyik nem érzi hosszabb kapcsolatban és nem is úgy viselkedik akkor jobb tovább állni. Viszont ilyen friss kapcsolatban tényleg túlzás előre kitervelni minek hogyan kéne lezajlania.

2024. febr. 21. 13:17
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Mit érsz el vele ha elvesz feleségül 3-4 év múlva ha rágtad a fülét jó ideje? Azt hiszed, hogy a házasság neked garancia a boldogságra, arra, hogy örökké veled marad? 3 gyerek mellől is leléphet, 20 év házasság után is.

NINCS GARANCIA SEMMIRE az életen és halálon kívül.

Ezt észbe kéne vésni.

Hiába is jössz össze hasonló gondolkodású férfival is, akár egykorúval is ő se biztosíthatja be neked amit te szeretnél.

30 évesen tudhatnád már, hogy te vagy felelős a boldogságodért, de akkor is vannak sötét felhők.

Nincs jó rossz nélkül és rossz se jó nélkül.

1 év után tiszta fölösleges arra beállítani a kapcsolatot, hogy "4 év múlva esküvő lesz".

Nem így működik egy kapcsolat.

Az is el van tájolódva aki azt hiszi, hogy minél tovább élnek együtt annál jobb lesz, de te is, mert te meg rohansz a nagy semmire.

Azt se tudod ki az anyukád kínjával kötnéd össze az életed még kis vonalakban se.

Nem tart ott ahol te és nem is fog soha ha erőlteted az életed célját vele.

2024. febr. 21. 13:28
 17/25 A kérdező kommentje:

16, nem garancia szerintem sem. De attol meg megszeretnem elni, es azt gondolom szamomra ez motivalo lenne, ha kozosen elkezdenenk celokat felallitani es torekedni arra, hogy megtermetsunk egyutt valamit.

Igen, sajnos en ilyen ember vagyok, hogy motivaltabb tudok lenni masok miatt. Egyedul is az szokott motivalni, hogy majd talalkozok valakivel aki olyan szinten lesz es orulni fog ennek vagy annak. Kapcsolatban meg az, hogy o mar itt tart vagy ott tart vagy kozos celunk van es azert teszek.

2024. febr. 21. 13:40
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

Nekünk lakás kell. Dolgozunk rajta, hogy ez így legyen. 9 éve vagyunk együtt, még házasok nem vagyunk, de szeretnénk. Sok tényező van, hogy miért nincs lakásunk még, de ezt most itt nem írom. Imádunk együtt lenni, kb mindent együtt szeretünk csinálni, egyikünknek sem unalmas az élete, mindig van valami. :) de ennyit rólunk.

1 éve vagytok együtt kérdező, mitől laposodott el? 1 év szerintem kevés, hogy a legnagyobb dolgokba belevágjatok. Ezek akkora döntések, amelyek meghatározzák az életedet. Nemcsak a házasság, és gyerek az ami meghatározza a kapcsolatot. Mik a közös céljaitok? Voltak nehezebb időszakaitok? Egymáshoz szoktatok?

2024. febr. 21. 15:33
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

De hová legyen motiváló erő az, hogy most 1 év után már gyerek, házasság körül forogjon az élete? Minek? Ráér még. Te már most akarod azt, nem két év múlva és ez beteges. Nem maradsz le semmiről se. Minél jobban erőlteted annál inkább nem fog összejönni mindegy, hogy elvesz vagy se. El fog hagyni, mert a te nyomásodnak tesz eleget!

Mindkettő félnek éreznie kell még mindig, hogy itt az ideje annak, hogy házasság, gyerek legyen.

2024. febr. 21. 15:38
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
De egy év után szerinted mit tudsz róla? Együtt sem éltek, konkrétan lofsszt sem tudsz róla. Hova akarsz házasodni? Aztán majd csodálkozol, ha elváltok.
2024. febr. 21. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!