Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Red Flag lenne, ha megtudnátok, hogy a nő akivel ismerkedtek átesett egy orrplasztikán?
Megleptek a kommentek. Itt a Gyakorin mindenki tüzet szokott okádni a plasztikai műtétektől, mintha akkora bűn lenne, hogy valaki szeretné jobban érezni magát a bőrében.
Pozitív csalódás...
Szerintem egy plasztikai műtét csupán egy eszköz arra, hogy elégedettebb légy magaddal. Ugyanolyan eszköz, mint az edzés, a smink, a kozmetika stb. Nyilván ha 50 évesen 20-nak akarsz kinézni, az problémás, de egy formátlan orr rendbe tétele, egy anyajegy leszedetése, egy fogíny műtét stb. Ezek lazán normálisnak tekinthetők.
Abszolút nem lenne probléma. Ha ettől helyreállt az egészséges önbizalmad, akkor jól tetted, hogy megcsináltattad. Sokkal rosszabb lenne, ha önbizalomhiány miatt lennének aztán problémák a kapcsolatban.
31F
Én mondjuk előtte is kedves voltam, meg mosolygós, mert ezzel próbáltam kompenzálni, hogy van egy bár nem hatalmas, de azért nem is túl arcomba illő orrom XD
Ettől függetlenül szerintem rajtam is látszik, hogy több az önbizalmam, azóta 100x szívesebben szerepelek képeken. Ha tudtam volna, már ahogy megteremtem rá a pénzt, 20-21 évesen megcsináltatom, és nem élem le a húszas éveim felét nagy orral. Életem legjobb döntése volt.
Ha mondjuk, görbe, vagy ferde volt, akkor megértem.
Engem nem zavarna, ha eszébe se jut feltöltetni a száját, vagy botoxolni...
17, akkor megcsináltatják neki is, 18. év után lehet. (Nekem is úgy volt, borzasztó sasorrom volt, hogy honnan, az rejtély, még a családban sem volt. Főiskola első éve utáni nyáron megcsináltattam (előbb is jó lett volna, mert tényleg feltűnő volt), de ki kellett várni a 18-at, én még ráhúztam egy évet. Utána egyből más lett sok dolog, mert amúgy vékony vagyok, középmagas, szőke, kék szemű. Csak az orrom sajnos "mindent vitt". Most minden oké, mondjuk ez a sztori már 20 éve volt.
Aki csak szimplán szeretne egy pisze orrot a "normál" orra helyett, én arra is azt mondom, hogy rendben van teljesen. Pont ettől még nem lesz műcicababa.
Pontosan #18! :D
Ha a lányomnak nagy orra lenne, és nem tetszene neki (mert ha elfogadná, akkor én csak örülnék), támogatnám a műtétben, anyagilag is (ha tudnám), lelkileg meg pláne. Nem lesz ettől senki rossz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!