Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket zavarna ha megtudnátok, hogy a nő, akivel ismerkedtek átesett egy orrplasztikán?
Figyelt kérdés
Tervezem megcsináltatni, mert nagy az orrom és nagyon zavar. Ezt leszámítva elégedett vagyok, semmi más műtétet nem szeretnék. Zavarna titeket? vagy ha tetszik úgy a nő, akkor nem érdekel? Egyébként egy tök természetes lány vagyok visszafogott ruhákkal, enyhe v. semmi sminkkel.2021. jan. 29. 10:11
1/9 anonim válasza:
Most ha azt írja mindenki, hogy kizárt dolog, akkor lemondod a plasztikát?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, csak érdekel a többség. Mindenképp megcsináltatom, mert zavar és kicsi orral elég szép nő lennék.
2021. jan. 29. 10:13
3/9 anonim válasza:
Nem zavarna. Ha így érzed jól magad, és valóban jobb az összkép akkor nem gond.
4/9 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm aki megcsináltatta és teljesen elvesztette a karakterét az arca. Legalábbis számomra. Jó mondjuk neki tényleg hatalmas orra volt... Csak vissza ne üssön a gyerekeknél😶😬😬
5/9 anonim válasza:
Nem kötelező elmondanod. Egyébként nem fogja zavarni őket. Az számít, hogy hogy nézel ki a műtét után. Ha csúnyább leszel, az nem lesz vigasz, hogy eredetileg nem ilyen volt. Ha szebb, akkor megint nem számít.
6/9 anonim válasza:
Szerintem akit ez zavar, azzal felesleges kezdened amúgy is. Engem nem zavarna. Mondjuk közeli ismerősöm szintén élt vele és imádom őt, úgyhogy lehet elfogult vagyok.
Én úgy állok hozzá, hogy ha változtatni akar a külsején egy picit, mert zavarja és megteheti, akkor tegye. Sokkal jobb, ha rendben van magával a hölgy és nem a számára zavaró orrára fókuszál mindig. Más kérdés, ha túlzásokba esik és x db plasztikai műtétje van valakinek, ott már pszichológus kéne inkább műtét helyett, de esetedben a leírtak alapján nem erről van szó, szóval teljesen okés.
7/9 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha ez hiányzik, hogy jól érezd magad a bőrödben, akkor hajrá!
8/9 anonim válasza:
Tobbet szamit, hogy te mit gondolsz magadrol. Meg akkor is, ha kulso szemmel rosszabb lesz utana, az szamit, hogy te mikeppen viszonyulsz hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!