Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Red Flag lenne, ha megtudnátok, hogy a nő akivel
ismerkedtek átesett egy orrplasztikán?
A nők red flageznek nem e férfiak.
2024. febr. 20. 17:37
Wow, már ez is redflag? Miért?
2024. febr. 20. 17:40
3/20 A kérdező kommentje:
#2 nem tudom, csak kérdezem.
Én 2 éve csináltattam orrműtétet, de anyum a mai napig felhozza, hogy majd én is szétplaztikázott leszek, mint a kacsaszájú, hatalmas cicis nőcik. XD
Ez elindított egy gondolatmenetet a fejemben, hogy a férfiak vajon vannak-e le ilyen következtetéseket.
Nem gondolkodunk. Meg ilyeneken sem gondolkodunk xd
2024. febr. 20. 17:43
Figyelj, szerintem nézzük fordítva. Biztos valami esztétikai okból csináltattad meg, vagy túl nagy volt, vagy túl hosszú, vagy furcsa formája volt mindegy. Tegyük fel, hogy nemcsak neked zavaró hanem a férfiaknak is. Akkor inkább ne is ismerkedjenek veled, azért mert nem szép esztétikailag az arcod tőle? Vagy legyen kisebbségi komplexusod mert téged zavar? Egyik se. Èn ugyan nő vagyok, de szerintem abszolút nem redflag. Nem vagy ettől mű nő, meg agyon korrekciózott.
2024. febr. 20. 17:48
Küldj egy képet és megmondom. Nyilván ez nem a kacsaszáj témája, az orrnál mások a szempontok.
2024. febr. 20. 17:51
Nem.
Gyereket nem szeretnék, szóval nem zavar milyen genetikát hoz.
Ha így boldogabb, ám legyen. Csak ne horkoljon.
2024. febr. 20. 18:00
Én is átestem egy ilyenen. Azt tudom elmondani, hogy azóta annyival másabb vagyok, folyamatosan boldog vagyok, mosolygok, minden percben kedves vagyok az emberekkel, mert annyira örömmel tölt el, hogy mostmár szépnek érzem magam. Pozitív irányba változott a műtéttel a személyiségem. Ha ez egy férfinek gondot okozna, az az ő baja, nem az enyém. (Anyukának: semmi mű nincs rajtam, nem kértem divatos apró turcsi orrot, olyat kértem, ami illik az arcom karakterébe.)
2024. febr. 20. 18:10
Fogalmam sincs én nő vagyok, sok férfi között dolgozok.
Őszintén mondom, hogy én szinte biztosra veszem, hogy ez az utolsó ami egy férfit érdekel..
Van egy kisebb szép orrod, a többit úgy lesz*rják ahogy van.
Hallom, hogy amikor ők arról beszélnek, hogy nem kell szétplasztikázott nő, akkor konkrétan erre az eltúlzott, túl nagy segg, túl nagy cici, túl nagy száj, túl nagy mindenre gondolnak.
2024. febr. 20. 18:47
Mikor volt a műtét? 8-as?
2024. febr. 20. 18:49
Kapcsolódó kérdések: