Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit gondoltok a rövid hajú nőkről?
Figyelt kérdés
2024. febr. 18. 16:13
1/9 anonim válasza:
Gondolni csak annyit gondolok, hogy "ha neki így jó akkor nincs gond, azt csinál amit akar"
Az, hogy emiatt valakinek nem tetszik akkor nem tetszik ennyi, max nem jön össze veled.
2/9 anonim válasza:
Van akinek jól áll, de legtöbbjüknek nem áll jól.
Szexelni nem szexelnék velük mert nem lehet tépni a hajukat.
4/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom mindenki viselje úgy a haját ahogy neki kényelmes. De én rájöttem hogy ahhoz hogy egy nőhöz igazán vonzódni tudjak, szükséges a hosszú haj is.
F
5/9 anonim válasza:
Kevés akinek jól áll, de még annál jobban áll a hosszúhaj. Ilyen vagy ront a gelyzeten, vagy szinten marad, de szebb nem lesz szerintem
7/9 anonim válasza:
Én a környezetemben a gyerekes anyukáknál figyeltem meg, gondolom időt spórolnak mosás, szárítással.
Sose jöttek be de kinek mi.
8/9 anonim válasza:
Nem igazán jönnek be a kb. Sinéad O’Connor stílusú hajviselet, de pl.:
Keira Knightley, Gwyneth Paltrow, Penelope Cruz, Reese Witherspoon okés.
9/9 anonim válasza:
Én leginkább idősebb nőkön látom, fiatalabbaknak abszolút nem áll jól, 1-2 kivételtől eltekintve, de többségben vannak azok a lányok/nők, akiknek nem áll jól a rövid haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!