Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordulhatok kérdésekkel ahhoz a lányhoz, akivel 4 éve egy rövid ideig ismerkedtem? Később, ha a terveim szerint haladok úgyis megkerülhetetlen lesz nagyon úgy tűnik.
Azon a tanszéken doktoris és tanársegéd, ahol újra szeretném magam építeni mesterképzéstől.
Viszont azóta vagyis 4 éve nem beszéltem vele, de szerintem tudni releváns infókkal szolgálni. Később pedig úgyis rájönne, ha ott vagyok.
Csak nem tudom mit váltana ki belőle és így nem tudom jó ötlet-e az hogy megtudja mit tervezek.
Annyira nem volt mély kapcsolat és tényleg rövid ideig beszéltünk csak.
Ezt ne itt kérdezd meg, hanem tőle, hogy kérdezhetsz-e párat.
Ha értelmes, és vélelmezhetően nem maradt benne tüske, akkor egy kérdést megérhet, pláne, ha csak pár hetes dologról volt szó.
Igazából sehogy sehogy se lett lezárva sőt szerintem én nem válaszoltam az utolsó írására. :D
Valahogy semleges volt persze utólag bántam, de most főleg a szakmai része izgat a dolognak, mert egy ideje ez éltet a szerelem helyett, hogy elérjem azt amit szeretnék.
Nyilván ő jobban csinálta hiszen azóta ott van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!