Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyácska emberek, nektek is napi szinten vannak kis odaszúrások,hogy emlékeztessenek nem néztek ki jól?
Nem vagyok már tini, sőt a 20-as éveim végén járok. Nem vagyok egy szépség, de szerintem ronda se, tény, hogy sajnos fura az arcom.
Próbáltam magam elfogadni, hellyel-közzel sikerült is, de sajnos bárhova megyek mindenhol beszólogatnak, azt érzem szándékosan meg akarnak bántani a külsőmre tett megjegyzésekkel.
Hasonló cipőben van valaki?
Nem emiatt. De tegnap két tini kibeszélt a hátam mögött a villamoson mert azt hitték szociális fóbiám van és az mennyire gáz. Valóság annyi volt hogy azt hittem ismerősömet látom a villamos másik végén ezért elindultam abba az irányba. Majd mikor megláttam hogy összetévesztettem valakivel, visszamentem az eredeti helyemre ahol kevesebben voltak.
Persze szociális fóbiám is van, de ez pont nem volt az. A két lepkefing meg tudatosan úgy beszélt ki, hogy bántó legyen, de ha kikérem magamnak le tudják tagadni.
1. Hát igen, szerintem is. De engem imàdnak sértegetni “juj de csúnya a bőröd, de szar minőségű a hajad stb. “ mindezt azok, akikkel jóban vagyok elvileg.
2. Idegenek biztos mindenkit kipofáznak, de most arra irányult a kérdés,hogy akikkel ismeritek egymást, akár jóban is vagytok és mégis szeretnek sértegetni. Ez miért csinálják? Mindkét nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!