Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esélyem van nőként úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van nőként úgy ismerkedni hogy már vannak gyerekeim akik közül az egyikőjük "sérült" valamint kapcsolatban vagyok és maradok?

Figyelt kérdés

Főleg férfiak válaszát várom hogy ez mennyire lehet taszító vagy épp ellenkezőleg

Tehát leginkább alkalmi partner, de mégis aki megbízható.

2024. febr. 15. 00:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha csak szexkapcsolatot keresel, teljesen mindegy hány gyereked van, az a lényeg hogy nézel ki és milyen elvárásaid vannak. Létezik olyan férfi, akinek csak lyuk kell.
2024. febr. 15. 08:18
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a kérdésem egyenlőre csak elméleti. Nem feküdnék le fűvel fával. Már csak azért sem mert nem szedhetek fogamzásgátlót és harmadik gyereket se szeretnék. Társkeresőn biztos lenne normális, nem minden pasi hülye.
2024. febr. 15. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Társkeresőn biztos lenne normális, nem minden pasi hülye."

10-es vagyok, tapasztalatból írtam, barátság extrákkal jellegű kapcsolatot próbáltam találni neten, nem sikerült. Nem hülyék, legalábbis nem mindegyik, de a hozzáállásuktól olyan száraz leszel, mint a sivatag... Magas IQ mellé nem feltétlenül társul még átlagos szintű EQ sem!

Ja, ha már védekezés: arra is számíthatsz, hogy a gumitól szinte mind elzárkózik.

2024. febr. 15. 09:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

De majd meglátod, ha belevágsz élesben. Nem győzöd kiszórni őket, és akivel végül eljutsz randiig, szexig, arról is kiderülhet, hogy mégsem lesz jó ő sem valamiért.

Aki azt hiszi, hogy egy nőnek MEGFELELŐ partnert találni legalább erre könnyű, az nem is sejti, mekkorát téved...

2024. febr. 15. 09:05
 15/19 anonim ***** válasza:

#12 igen, nem minden pasi hülye a partnerkeresőkön, csak 100-ból 99 😅

A fogamzásgátlásra meg már feltalálták az óvszert.

2024. febr. 15. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

100% nem mennek bele a gumiba, az mondjuk más kérdés, hogy én alkalmi kapcsolatban NEM szexelek ANÉLKÜL :D

Szóval, kérdező, kb senkit nem találsz, aki belemenne az óvszeres szexbe, mert szr :D

Amúgy meg az is biztos, hogy 99% lyuknak tekint majd, és csak a saját kielégülése érdekli.

2024. febr. 15. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

Ha az itt válaszoló nők képviselik az átlag konkurenciát akkor jók az esélyeid.

F

2024. febr. 15. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

"Szóval, kérdező, kb senkit nem találsz, aki belemenne az óvszeres szexbe, mert szr :D"

AKkor íg jártak.

2024. febr. 15. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Van esélyed,nem visszataszitó,lehet ellenkezőleg is..

Hogy gondolod pontosan?Megirhatod..

2024. febr. 16. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!