Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok ismerkedni itt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok ismerkedni itt?

Figyelt kérdés

Eléggé introvertált személyiség vagyok, ismerkedni nem nagyon szoktam, nagyjából csak a sport az egyetlen szórakozásom. Nem is ez a lényeg. 'Sajnos' néha igènylem a beszélgetést, bármilyen furcsa is számomra, és akkor nagy nehezen ráveszem magam arra, hogy keressek egy olyan kérdést, az ismerkedés topikban, ami esetleg olyasmi, hogy 'beszélgetni szeretnèk'. Oké, ráírok, de vagy semmi válasz, vagy pár üzenet után kihal a beszélgetès.

Nyilván ez az én hibám, nem igazán sikerül beszélgetnem másokkal hosszabb távon.

Viszont arra lennék kíváncsi, hogy valakinek alakult már ki komolyabb kapcsolata innen?

2023. dec. 22. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én igen, és van, mikor rendes emberek futok itt össze, sőt 3-4 emberrel már találkoztam is innen.
2023. dec. 22. 20:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Irj ha szeretnel beszelgethetünk es meglatjuk 😊
2023. dec. 22. 20:53
 3/13 anonim válasza:

Szia!

Ha gondolod nyugodtan rám írhatsz, nekem lenne kedvem beszélgetni - egy próbát szerintem megér! :)

18/F

2023. dec. 22. 21:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem próbáltak már vagy 50-en legalább, ja nem, csak ebben a hónapban voltak 50-en. De nyilván ők nem komolyat akarnak, hanem dugást.
2023. dec. 22. 21:21
 5/13 anonim ***** válasza:
De miről szeretsz beszélgetni, kérdező?
2023. dec. 22. 21:34
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

5: egy példának mondjuk, legyen szó a másik fél aktuális problémáiról, de Igazából bármiről, mondjuk ez attól is függ, hogy mennyire vevő valaki egy adott témára.

2023. dec. 22. 22:09
 7/13 anonim ***** válasza:
#3 te merre laksz?
2023. dec. 22. 22:49
 8/13 anonim válasza:

Hát többszáz (kb 1000) km-re tőled (ha Magyarországon élsz; mert én jelenleg sajnos nem Mo-n élek)

2023. dec. 22. 23:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Lányokkal szívesen beszélgetek
2023. dec. 22. 23:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Fiu vagy lany vagy kerdezö?
2023. dec. 23. 02:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!