Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok ismerkedni itt?
Eléggé introvertált személyiség vagyok, ismerkedni nem nagyon szoktam, nagyjából csak a sport az egyetlen szórakozásom. Nem is ez a lényeg. 'Sajnos' néha igènylem a beszélgetést, bármilyen furcsa is számomra, és akkor nagy nehezen ráveszem magam arra, hogy keressek egy olyan kérdést, az ismerkedés topikban, ami esetleg olyasmi, hogy 'beszélgetni szeretnèk'. Oké, ráírok, de vagy semmi válasz, vagy pár üzenet után kihal a beszélgetès.
Nyilván ez az én hibám, nem igazán sikerül beszélgetnem másokkal hosszabb távon.
Viszont arra lennék kíváncsi, hogy valakinek alakult már ki komolyabb kapcsolata innen?
Szia!
Ha gondolod nyugodtan rám írhatsz, nekem lenne kedvem beszélgetni - egy próbát szerintem megér! :)
18/F
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
5: egy példának mondjuk, legyen szó a másik fél aktuális problémáiról, de Igazából bármiről, mondjuk ez attól is függ, hogy mennyire vevő valaki egy adott témára.
Hát többszáz (kb 1000) km-re tőled (ha Magyarországon élsz; mert én jelenleg sajnos nem Mo-n élek)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!