Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ha egy olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha egy olyan nővel ismerkednétek meg, aki harminc éves és még nem volt semmilyen kapcsolata, ti azt egy vörös zászlóként fognátok fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, húszas éveim elején vagyok és lány. Még nem volt semmilyen kapcsolatom, mert ronda vagyok és ez egy darabig így is lesz, amíg nem szedem össze a pénzt a plasztikai beavatkozásokra. Valószínűleg harminc leszek, amire sikerül vagy veszek fel hitelt, akkor hamarabb. De ez nem annyira releváns. A kérdésem a következő lenne férfiakhoz: Ha megismernétek egy harminc éves nőt, akinek még nem volt kapcsolata, akkor nem lenne vele kedvetek tovább ismerkedni, mert tapasztalatlan,stb.?

Elnézést a hibákért a szövegben, de ma nagyon ki vagyok merülve.

A válaszokat előre is köszönöm szépen!

2023. szept. 30. 11:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Páromat 31 éves korában ismertem meg, én voltam az első komoly kapcsolata.

6 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok.

2023. szept. 30. 11:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, tudok segíteni, hogy csinos legyél. Vékonyságban nem, de csinosságban igen.

Nem kell hozzá plasztika, csak jóízlés.

2023. szept. 30. 11:58
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2023. szept. 30. 12:04
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem kell neked szerintem plasztikai műtét. Én sem vagyok a világszépe, de volt, akinek így tetszette. :)
2023. szept. 30. 12:37
 5/20 A kérdező kommentje:
4 köszi, de nekem kell.
2023. szept. 30. 12:52
 6/20 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem venném rosszul F30
2023. szept. 30. 13:34
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszi 6!
2023. szept. 30. 13:40
 8/20 anonim ***** válasza:
megmutatod milyen vagy és h milyen mütéteket akarsz magadon?
2023. szept. 30. 13:43
 9/20 A kérdező kommentje:
Az arcomat akarom, mert túl fiús.
2023. szept. 30. 13:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Tapasztalatlanság nem probléma, de a többi amit írtál igen.
2023. szept. 30. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!