Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszem észre, ha tetszem valakinek? (:
Tudom, tudom, ez a milliomodik ilyen kérdés, de muszáj volt föltennem. :D
Az a helyzet, hogy fülig szerelmes vagyok egy srácba. Szeretnék összejönni vele, de foglamam sincs, hogy van-e esélyem nála. Sajnos személyesen ritkán találkozunk, de olyankor mindig rám mosolyog, megáll beszélgetni, megkérdezi, hogy vagyok. Mindig kedves velem, segítőkész, amikor még volt pasim, mindig érdeklődött, hogy mi van velünk. Amikor kezdett széthullani a kapcsolatunk, ő mondta, hogy szakítanom kellene. És egyszer ugyanoda mentünk, és megkért, hogy várjam meg a házuknál, és menjünk együtt. :)
Az ismerősöm szerint van nála esélyem, de akkor miért nem lép?
Ezek ugye bíztató dolgok, vagy csak én látok beléjük túl sokat?
Előre is köszi a választ. :))
elég biztató !!!:)
nekem sokkal guisabb a helyzetem de majdnem ilyen
na sztem elég sok esélyed van nála ha már megkér menyetek együtt leáll beszélgetni veled ......
próbáld meg odavonzani magadhoz add ki magadból a szexiséget és ha olyat csinálsz ami szexy mindig úgy csin hogy lássa!!!!!!!!
De írj emailt ha bármi baj van: havajnii@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!