Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan veszem észre, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszem észre, ha tetszem valakinek? (:

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, ez a milliomodik ilyen kérdés, de muszáj volt föltennem. :D

Az a helyzet, hogy fülig szerelmes vagyok egy srácba. Szeretnék összejönni vele, de foglamam sincs, hogy van-e esélyem nála. Sajnos személyesen ritkán találkozunk, de olyankor mindig rám mosolyog, megáll beszélgetni, megkérdezi, hogy vagyok. Mindig kedves velem, segítőkész, amikor még volt pasim, mindig érdeklődött, hogy mi van velünk. Amikor kezdett széthullani a kapcsolatunk, ő mondta, hogy szakítanom kellene. És egyszer ugyanoda mentünk, és megkért, hogy várjam meg a házuknál, és menjünk együtt. :)

Az ismerősöm szerint van nála esélyem, de akkor miért nem lép?

Ezek ugye bíztató dolgok, vagy csak én látok beléjük túl sokat?

Előre is köszi a választ. :))

2010. okt. 24. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én mindenkivel ilyen vagyok, szóval velem tuti szopnál :D
2010. okt. 24. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti bejossz nala kulonben nem baratkozna veled:) amugy onnan tudod meg hogz tetszel e neki,hogy hogy vislkedik a kozeledben,ha erez valamit megfogod erzni rajta,a szemen a mosolyan,ahogy beszel hozzad,higyj nekem.Sok szerencset nektek.22L
2010. okt. 25. 02:21
 13/14 anonim ***** válasza:

elég biztató !!!:)

nekem sokkal guisabb a helyzetem de majdnem ilyen

na sztem elég sok esélyed van nála ha már megkér menyetek együtt leáll beszélgetni veled ......

próbáld meg odavonzani magadhoz add ki magadból a szexiséget és ha olyat csinálsz ami szexy mindig úgy csin hogy lássa!!!!!!!!

De írj emailt ha bármi baj van: havajnii@gmail.com

2010. okt. 25. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor ugyanugy vagy mint en. :) Most, hogy olvasom ezt a sok Honnan lehet tudni fajta kerdest visszagondoltam es milyen hulye voltam... :( En irtam ezelott sokszor am. Nekem egy evvel idosebb a fiu.
2010. okt. 27. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!