Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszűrni, hogy tetszem-e valakinek?
Milyen jelei vannak? Gondolok itt szemkontaktusra, testtartásra stb.
Telefonon hogyan beszél stb?
Férfiak hogyan mutatjátok ki, ha tetszik valaki, de óvatosak vagytok?
Én pl izgulok, lehet kicsit izzadok ilyesmi:)
18f
Van kiszemelted? Korod?
21 éves lány vagyok. A férfi 27 éves.
Nála próbálok rájönni, mit érez irántam?
Elméletileg akinek tetszik valaki, arról le sem tudja venni a szemét. Tehát néz. De ha te ránézel, akkor elkapja a tekintetét. Elnéz valamerre, majd pedig vissza rád.
Pupillája kitágul (tetszik neki a látvány)
El is vörösödhet, zavarba jön. Pláne ha félénk, szerény.
Szeretne minél közelebb kerülni hozzád, megérinteni. (pl.: pár pillanatra megfogni a kezed, vállad)
Lábfeje feléd mutat. (mindegy hogy ül vagy áll, ha messze van tőled, a láb az érdeklődésének irányába mutat)
Felsőteste feléd fordul, akkor is ha oldalt áll neked.
Kihúzza magát, igyekszik nagyobbnak, erősebbnek látszani.
Ezek csak általános jelek. De a tetszést fejezik ki, mindkét nemnél.
Egyébként, mikor az embernek a saját helyzetét kell elbírálnia, akkor bizony nagyon vak tud lenni. Máskor meg rögtön kiszúrja.
Én is ebben a helyzetben vagyok. És én is bamba vagyok a kiszemelt fiúval kapcsolatban.
Na ez az. Ezeket a jeleket már olvastam, de nem tudom, hogy nála tudatos-e avagy én eltúlzom.
Úgyanazzal a dologgal állandóan keresni telón, úgy hogy te nem is hívod jel lehet?
Vigyorogni rád percenként.
Rájöttem. :)
Én nem csak ebben az esetben, hanem soha nem veszem észre, bamba vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!